Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek ezen?
Figyelt kérdés
Az exem tavaly kozmetikumokat vett a születésnapomra. Ezzel így önmagában semmi baj sincs, viszont utána teljesen véletlenül kiderült, hogy a munkahelyének szerződése van a cuccokat árusító üzlettel, tehát egy bizonyos összegig visszakapja a cégtől a boltban elköltött pénzt. Előtte ezt sohasem mondta nekem.2020. júl. 1. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, elég nagy bunkóság ezen spórolni
Nem, végül is megoldotta a feladatot
Ajándék lónak ne nézd a fogát!
Egyéb, leírom
49 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Persze akkor még együtt voltunk
2020. júl. 1. 23:33
2/7 anonim válasza:
Először is részletkérdés mennyibe került, gondolom, ha új autót kaptál volna akciósan fel sem merülne a kérdés, másodszor meg hova akarsz megsértődni, amikor az exedről van szó, nagyon nem aktuális már.
3/7 anonim válasza:
Ekkora gondal szerintem egyedül nem tudsz megbirkózni, egy pszichológus segítségére van szükséged!!
4/7 anonim válasza:
Itt én nem látom a problémát! Főként, hogy nem is aktuális..
5/7 acelsziv válasza:
Meg is kell sértődnöd és naponta legalább 10 embernek el kell panaszolnod a következő harminc évben.
Nem lennék a pasid.
6/7 anonim válasza:
Itt inkább az a kérdés, hogy jó-e ez a márka, te szereted-e és hasznát vetted-e a kapott termékeknek. Ha igen, akkor mi a gond? Ha a 30 ezer Ft-os kedvenc parfümödet kapod, ami éppen akkor - 30% akciós volt, azon is kiakadnál? Ezek itt a kérdések. Abban az esetben sértő, ha számodra haszontalan cuccokat kaptál csak azért, mert ezt volt "olcsó" beszerezni. Egyébként meg felesleges már a múltat elemezgetni.
7/7 anonim válasza:
a hármast ikszeltem volna csak máskép fogalmazva. ha valami bovlit vett igy nyilván sértő,de ha csak olcsobban az olyan mintha akciost vett volna, ugyis felfoghato, hogy ugyanannyiért többet kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!