Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődnétek ezen?

Figyelt kérdés
Az exem tavaly kozmetikumokat vett a születésnapomra. Ezzel így önmagában semmi baj sincs, viszont utána teljesen véletlenül kiderült, hogy a munkahelyének szerződése van a cuccokat árusító üzlettel, tehát egy bizonyos összegig visszakapja a cégtől a boltban elköltött pénzt. Előtte ezt sohasem mondta nekem.

2020. júl. 1. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, elég nagy bunkóság ezen spórolni
Nem, végül is megoldotta a feladatot
Ajándék lónak ne nézd a fogát!
Egyéb, leírom
49 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Persze akkor még együtt voltunk
2020. júl. 1. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is részletkérdés mennyibe került, gondolom, ha új autót kaptál volna akciósan fel sem merülne a kérdés, másodszor meg hova akarsz megsértődni, amikor az exedről van szó, nagyon nem aktuális már.
2020. júl. 2. 00:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora gondal szerintem egyedül nem tudsz megbirkózni, egy pszichológus segítségére van szükséged!!
2020. júl. 2. 00:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt én nem látom a problémát! Főként, hogy nem is aktuális..
2020. júl. 2. 01:08
 5/7 acelsziv ***** válasza:
81%

Meg is kell sértődnöd és naponta legalább 10 embernek el kell panaszolnod a következő harminc évben.

Nem lennék a pasid.

2020. júl. 2. 06:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább az a kérdés, hogy jó-e ez a márka, te szereted-e és hasznát vetted-e a kapott termékeknek. Ha igen, akkor mi a gond? Ha a 30 ezer Ft-os kedvenc parfümödet kapod, ami éppen akkor - 30% akciós volt, azon is kiakadnál? Ezek itt a kérdések. Abban az esetben sértő, ha számodra haszontalan cuccokat kaptál csak azért, mert ezt volt "olcsó" beszerezni. Egyébként meg felesleges már a múltat elemezgetni.
2020. júl. 2. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
a hármast ikszeltem volna csak máskép fogalmazva. ha valami bovlit vett igy nyilván sértő,de ha csak olcsobban az olyan mintha akciost vett volna, ugyis felfoghato, hogy ugyanannyiért többet kaptál.
2020. júl. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!