Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik akik ezt hiszik, hogy a nőknek a bunkó , tapló taj paraszt, meg, nárcisztikus , önsajnálatos személy kell? Miért hiszitek azt, hogy erre van szűkségünk, mint ha mindannyian mazochisták lennénk és verésre vágynánk vagy megaláztatásra?27n
fhu ezt nagyon benezted, mert no vagyok, es sosem voltam meg egyutt tokeltes kulseju, de taplo, bunko ferfival, mert nekem nem jon be. de azert arulkodo, hogy egybol ilyen frusztraltan nekemestel. tudom, hogy te a vilagnezeteddel nem fer ossze, de egyebkent leteznek jo kulseju, de normalis, ertelmes, kedves ferfiak is.
Az a titok kérdező, hogy nem vagyunk egyformák.
Én se értek meg bizonyos vallási, neveltetési, politikai, szexuális másságot, de betudom annak, hogy rengeteg ember létezik, és nem próbálom őket meggyőzni a saját ízlésemről.
Igen, vannak mazochista nők, akik az extrém, állatias férfiakért vannak oda.
#16: tudom, durva, de nem csak ez a ket veglet letezk. kepzeld, van egy csomo, csendesebb, nem nagypofaju, nem bulizos, de normalis srac, akinek igy is lett baratnoje es nem maradt szuzen
30 felett.
Senki nem írta hogy csak a tahóknak van nőjük
Csak azt hogy a tahóknak mindig van, a többieknek pedig nem mindig.
Ezt ne fordítsátok ki, tudjuk hogy vannak rendes és amellett népszerű férfiak is, mindössze annyi a tény hogy a tahók soha nem maradnak egyedül, legalábbis nem láttam példát rá
Nekem volt több ilyen exem is, szóval a saját példámat el tudom mondani. Azért maradtam velük (egy darabig), mert annyira iszonyatosan magányosnak éreztem magamat, hogy úgy tűnt, nélkülük egyszerűen senkim sincs, és szürkék a nappalok, és senki sem ölel át soha. Mindemellett pedig tönkretették teljesen az önbizalmamat, mivel nem kellettem nekik soha eléggé, így sokáig alapból úgy ismerkedtem, hogy nem is kerestem komoly srácokat, mert féltem az újabb csalódástól. Volt egy olyan srác is, akire tökéletesen illett egy dalszöveg részlet: Pontosan tudtad, hogyan nyomogasd a gombjaimat, mindent és semmit sem adtál nekem.. Megőrjített az eltűnéseivel, de amikor még együtt voltunk, totál élveztem, annyira levett a lábamról.
Tavaly jutottam el odáig, hogy végre elkezdtem értékelni magamat, és úgy döntöttem, inkább leszek egyedül megint, mint magányosan látszat/mérgező kapcsolatokban.. És meg is ismertem a barátomat, aki mindennél jobban törődik velem. :))
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!