Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30-as pasinak nincs saját lakása, lemondhat a tisztes párkapcsolatról?
Mesélj, hogy sikerült? Szívesen elolvassuk a sikertörténetedet és még hátha tanulunk is belőle.
Tehát ott vagyunk, hogy 2015 után vagyunk, behozták a CSOK-ot, megduplázódtak a lakásárak. Te nemrég fejezted be a tanulmányaidat és kezdtél el dolgozni.
Hogy tudtál ebből a helyzetből önállóan, segítség nélkül lakást szerezni?
Csak a CSOK kompatibilis lakások/házak ára szallt el. A másfél szobás kategoria azert annyira nem.
A képlet egyszerü: (Vilagjárvany előtt legalábbis) Felső oktatás elvégzése után, (pénzügyi főiskola, tehát nem büfészak) külföldre mentem dolgozni, majd hitelt vettem fel, és vettem egy másfélszobás lakást. Miután meg hazajöttem, elhelyezkedtem itthon könyvelőként. Önerőből vettem egy pici autot is....
Azota is abban dolgozom.
Most, hogy férjhez mentem, nyilván az ő házába költöztem, az én lakásom meg ki lett adva, az albérőm meg gyakorlatilag fizeti a hitelt. (már nincs sok rajta)
Egyébként főiskola mellett is dolgoztam. (Fordítás, ilyesmik) Szerintem alapvetően az titok, hogy nem szabad büfeszakra menni, és lehetőleg nem megengedni magunknak
azt a luxust, hogy olyan foglalkozast valasszunk amit szeretünk. Ha ezen múlt volna, matektanár lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!