Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30-as pasinak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30-as pasinak nincs saját lakása, lemondhat a tisztes párkapcsolatról?

Figyelt kérdés
Ez a tapasztalatom budapestiként sajnos. Mi lehet ennek az oka????

2021. márc. 1. 11:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
50%
Konkrétan nem ismerek olyan 40 alattit, akinek saját tulajdonú ingatlana lenne. Az ismerőseim nagy része mégis kapcsolatban él.
2021. márc. 1. 11:53
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan nő nem kell, aki elvárja, hogy minden kulcsrakész legyen és ő csak belecsöppen a dolgokba. Szeretném, ha KÖZÖSEN építgetnénk a dolgainkat. Abban semmi kihívás, új, összekovácsoló dolog nincs, ha már minden kész van és hisztérikusan elvárja, hogy legyen meg péntek 5-ig, mert szépek a szemei.
2021. márc. 1. 11:59
 13/32 anonim ***** válasza:
59%
11-es az ismerettségi köröd nem reprezentatív. Nekem 2,5 szobás II. kerületi lakásom volt huszonévesen (oké 29 voltam), méghozzá úgy hogy fizettem érte. Az italozós asztaltársaságban ezzel középmezőnyben voltam “ingatlan guru kategóriában”
2021. márc. 1. 12:04
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
12-es akkor te biztos nagyon jóképű vagy, ha ilyen igényeket engedhetsz meg magadnak.
2021. márc. 1. 12:05
 15/32 anonim ***** válasza:
77%
nem vagyok jóképű mucikám. Csak van önismeretem és tudom, mit keresek a másikban. Az anyagi javak utáni követelőzés és "ez legyen, az legyen" nekem nem fér bele.
2021. márc. 1. 12:07
 16/32 anonim ***** válasza:
74%

"Normális esetben akár randi előtt beszélgetéskor, akár az első randin szóba kerül, hogy ki hol lakik."

Bocs, de erre a kérdésre normális embernek nem azt jut eszébe ecsetelni, hogy az adott ingatlan a sajátja és mikor, hogyan, mennyit fizet(ett) érte, hanem általában kerületet vagy várost mond... Jó lenne felnőni.

2021. márc. 1. 12:07
 17/32 anonim ***** válasza:
14%
Eljen egyedül 30 evesen...Es legyen autója. Ez ugy alap szerintem. 30 eves korban...
2021. márc. 1. 12:08
 18/32 anonim ***** válasza:
74%

Hülyeség kor alapján minősíteni valakinek az anyagi helyzetét. Tudod, kinek a pénztárcájában nyúlj bele.

Az ilyen "elért biznisz siker" alapján társat keresni meg gazdasági kapcsolat. Követelőző elvárás. Oké, van anyagi sikered és a többi? Belső érték, kémia stb?

2021. márc. 1. 12:11
 19/32 anonim ***** válasza:
80%
13-as vagyok. 17-es ezt észrevettem. Nincs autóm, Bp belső kerületeiben van csak dolgom ahova nem kell. Vidéki lányok szemében lakás ide lakás oda 1fokkal vagyok csak jobb a munkanélkülinél, 2fokkal a hajléktalannál. Náluk mindenhova autót használnak mert parkolni lehet más meg nincs vagy körülményesebb. Szal maradnak a fővárosi csajok akik tudják hogy nem gyenge hantát nyomok amikor azt magyarázom hogy direkt nincs autóm
2021. márc. 1. 12:21
 20/32 anonim ***** válasza:
79%

Nem egészen értelek. Hol írtam, hogy reprezentatív volna a mintám?

A kérdés lényege, hogy "lemondhat-e" a kapcsolatokról, vagyis kizárt-e a kapcsolat az ingatlan tulajdonlása nélkül. Én erre reagáltam, hogy nem, nem kizárt, számos embert ismerek, akinek ingatlanja ugyan nincs, de párkapcsolata van.

2021. márc. 1. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!