Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátráltathatja-e a párkeresést a viszonylag alacsony jövedelem? Jól gondolkodom akkor, ha nem akarok/merek párt keresni egészen addig, amíg az anyagi helyzetem javuló tendenciát nem kezd el mutatni?
eltartani tisztessegesen
nagyon nagy a baj, ha már csak ő a családeltartó. Gyereket meg a mai világban ki az az ökör aki akar? Kevés nőt ismerek, aki igen.
Igen, csakhogy amikor a Nő elmegy GYED re, esetleg 2-4 évre, (2 gyerekkel egymás után) akkor abban az időben a férfinek képesnek kell lennie eltartania a családját.
Hát nem tudom. Az én környezetemben, gyakorlatilag mindenki akar/akart.
Minőségi gyermekneveléshez pénz kell. Amit nem a Nő fog előteremteni, mivel a Nő megy el szülni...
...ezért a legtöbb Nőnél ez a fizetés kizáró ok, komoly kapcsolat esetén.
Egyébként vicces: Ha karriert epitek, karrierista qurva vagyok, ha azt mondom, hogy gyereket szeretnék, és családanya szeretnek lennék lenni elsősorban, akkor meg muszáj vagyok olyan párt talalni, akinek megfelelő az egzisztenciája, (ebben az esetben goldigger vagyok)
Elég megkérdezni mivel foglalkozik. De idővel úgyis kiderül, hogy lehet e ra alapozni.
Ha ez egy Nőnek tényező, nem alázod meg, és nem b...od ki, mivel eleve össze sem jön veled.
Egyébként, ha egy pasinak van egzisztenciája, az önmagában még 0.
Az csak rajtengedély.
Normális Nő nem a pénzedért akar soha, csak ez IS fontos.
Sok egyéb más tényező mellett.
Elég megkérdezni mivel foglalkozik.
Ugysem mondom el. Azt mondom h pl a kereskedelemben dolgozok. Az meg tag fogalom a kis zoldsegesbolttol a nagy cegekig. Ha meg nagyon erdeklodik reszletekben, akkor felvilagositom h most en erdeklem vagy a ki.aszott munkam es anyagi helyzetem, vagy csak elmondod, h errol nem szivesen beszelek, valtsunk tèmat es kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!