Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, ha 200 ezer nettó jövedelemmel rendelkezem, akkor a nő akivel alakul a kapcsolat nem gold digger?
Gold digger fóbiám van, nagyon nem akarom hogy közre játszon a pénz hogy a nő velem van.
Most alakul egy csinos kedves nővel valami... Az ismerkedés elején már mondtam neki hogy mennyi a jövedelmem és ennek ellenére alakul a dolog..
Aki egy nettó 200-as férfivel összejön az nem golddigger, hanem lúzer.
Én férfiként szánalmasnak tartanám magam, ha megelégednék nettó 200-zal. Előre sajnálnám a leendő gyerekeim, hogy nélkülözésben, szegénységben kellene felnőniük.
Nem valószínű :D
Komolyan mondom, keres valaki 2-300 ezret, vezet valami használt középkategóriás autót és izgulnak, hogy a nő a pénzükért akarja, meg kézzel-lábbal tiltakoznak a felső 1% extra megadóztatása ellen, mintha bármelyik is mélyen érintené őt.
Nem érint. Nem kell izgulni.
Bájdövéjjj, nekem baromi fura, hogy randin a jövedelmed reklámozod. Főleg az elején :D Én 1 éve vagyok együtt a párommal, együtt is élünk, 4 éve ismerem, és csak most tudta meg, mennyit is keresek, mert most hozta úgy a szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!