Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, ha 200 ezer nettó jövedelemmel rendelkezem, akkor a nő akivel alakul a kapcsolat nem gold digger?

Figyelt kérdés

Gold digger fóbiám van, nagyon nem akarom hogy közre játszon a pénz hogy a nő velem van.

Most alakul egy csinos kedves nővel valami... Az ismerkedés elején már mondtam neki hogy mennyi a jövedelmem és ennek ellenére alakul a dolog..

2019. dec. 23. 10:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%

Még budapestiként is szánalmas tetveknek tartom a fikázó, megszégyenítő válaszolókat. A párom diplomás, és igencsak neves multinál helyezkedett el, közel sem aljamunkát végez, és pont nettó 200 ezres fizetéssel kezdett, és egy ideig ennyit keresett értelemszerűen. Attól, hogy valaki ennyit keres éppen, az miért jelentené azt, hogy megelégszik ezzel és szánalmas? 2x léptették elő a páromat, és azóta már majdnem duplaannyit keres, pedig csak 3 éve dolgozik.

De őt is ugyanígy mocskoltátok volna, ha leírja, hogy Budapesten ennyit keres. Pedig az ideírók nagy részével marhára nem egy kategória érzelmi intelligencia, kitartás, ész és egyéb értékek terén, a legtöbbetek soha nem lesz olyan férfi, mint ő, a legtöbb ide író csajjal meg az életben soha nem állna le olyan kaliberű pasi, mint ő (és most nem a fizetésre értem).

Mellesleg én is alig több, mint 200 ezer nettóval kezdtem, és én is diplomás vagyok, és már én is jócskán többet keresek.

Jó lenne vigyázni a szátokra, mert nemcsak sértő lehet egyeseknek, hanem égő baromságokat is írtok. Kíváncsi vagyok, hogy néznek ki az ilyen válaszolók és mit értek el az életben.

2019. dec. 23. 12:41
 32/40 anonim ***** válasza:
91%
Leszólják a nettó 200-at, de abba nem gondolnak bele, hogy ha senki nem lenne hajlandó nettó 300 alatt dolgozni, akkor nem lenne mit enniük, nem lenne mit felvenniük, nem lenne ki felépítse a házukat, nem lenne ki ellátná őket a kórházban, nem lenne ki tanítaná a gyerekeiket, aki elvinné a szemetet és még sorolhatnám! Megpusztulnátok a saját ürüléketekben! Sokra nem mennétek az ilyen-olyan diplomátokkal és haszontalan pozíciótokkal! Nem az emberek szégyene, hogy nem fizetik meg őket!
2019. dec. 23. 13:09
 33/40 anonim válasza:
75%
Nem lenne ki építsen? Egy kőműves hazavisz lazán egy millát.
2019. dec. 23. 13:18
 34/40 anonim ***** válasza:
33%
mé ne lehetne? a szinteket kell nézni. ha egy putriból jön, valami zsákfaluból, akkor te vagy neki a főnyeremény (egyenlőre).
2019. dec. 23. 13:59
 35/40 anonim ***** válasza:
91%
33. a leges leglényegtelenebbet ragadtad meg, és amúgy is hülyeséget mondtál
2019. dec. 23. 14:11
 36/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem visz haza 1 millás senki aki a két kezével építi fel a házadat. De maradhatunk a példánál, mert a legnagyobb vicc az egészben, hogy leszóljátok a 200 nettósokat, de ha a munkájukért anyagárnál többet mernek kérni tőletek akkor már sír a szátok!
2019. dec. 23. 15:26
 37/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem az, nyugi. (Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy neki meg magas fizetése van és te változol golddiger-ré.)😀
2019. dec. 23. 15:43
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja ez egy troll és ráadásul lopott kérdés, mint már valaki írta. Valami baromnak mániája volt ugyanezzel a kérdéssel a végtelenségig hergelni a népet csak ott 130 ezerről volt szó. Egy golddigger táskája sokszor neked a 3 havi fizetésedbe kerülne. Nem hiszem el, hogy ilyen h*lye emberek vannak.
2019. dec. 23. 16:06
 39/40 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként a fővárosi lakásod nagyobb érték, mint 10-15 évnyi fizud. Amiatt már lehet, hogy mennek a golddiggerek.
2019. dec. 23. 16:08
 40/40 anonim ***** válasza:
68%

Bp 200 ezer ? 😂 ez kb a minimálbér az alulképzett 8 általános, szakmunkás, max érettségizett proliknak. Egy goldigger nőnek milliók kellenek!

Ha a kiszemelt csak pl cigány akkor azért elég neki a 200 nettó mert abban reménykedik oda költözhet a lakásod a és indulhat a ingyen élés évekig.

2019. dec. 23. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!