Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendö ha untatnak? Hogy alakul ki egy kapcsolat?
Ismerkedem. Vannak normàlis sràcok stb.
Egyre többet chatelünk talän talàlkozunk.
Es kèptelen vagyok sokaig kibirni a teljesen jelengtételen beszelgetèseket. Ez a mi jot csinalsz ma, hogy halad a festés, ki mit vacsizik, milyen film lenne jo, stb
Pedig ez a normalis kezdetekben.
Eddig 3 komoly kapcsolatom volt, en egyikkel sem éreztem ezt az elején.
Most is (mint mindig ugye)vannak normalisak is neten, tetszik, aranyos, ferfias is, irogat is erdeklem is, tehat minden jo, es mindig jön az a pillanat bennem, hogy engem annyira nagyon nem erdekel pl mikor milyen falat fest, mit föz eppen, udvariasan elfecsegek mondjuk ilyenekröl, de kezd ugy tünni mindig mintha a 80 éves nagyimmal beszélgetnék pl viragültetésröl.
Semmi izgalom az egeszben.
Viszont az exeimmel pedig annyit nevettünk az elején is, belölem is csak ugy jöttek a gondolatok, vibralt a levegö, soha nem voltak ilyen "kenyszeredett" beszelgeteseink.
Most van egy sràc akit viszont nem akarok "elcseszni". Szeretném ha alakulna köztünk vmi.
Es megint jön ràm ez a "blokk" hogy nem erdekel hogy epp javit, hogy a tesoja hol el mit csinal, stb. Es automatikusan kiterek lezarom közhelyekkel a beszelgetest pl biztos szep lesz a butor, tesodnak sem lehet könnyü, drukkolok, es kilepek mintha dolgom lenne hogy majd leszek maskor.
Nehéz dolog az ismerkedés, nekem nincs benne sok szerencsém! Általában nem tudom felhívni magamra a figyelmet és unalmas is vagyok.
Nekem az első tippem az, hogy talán hamarabb személyes útra kéne terelni a dolgokat. Saját tapasztalatból kiindulva akkor lesznek ezek a kis hétköznapi dolgok ennyire uncsik, ha az online kommunikáció van túlsúlyban. Viszont ha személyesen is ezt érzed, akkor meg ne magadat okold. Egyszerűen csak nem passzoltok össze.
Ezt magamnál is megfigyeltem, és mindig egyfajta indikátorként működött. Ha személyes találkozásnál sem kötött le a társasága eléggé, többszöri alkalommal sem, akkor azt hagytam. Nyugtáztam, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Sőt, nálam olyan is volt, mikor már valakivel egészen jól alakultak a dolgok, aztán mikor fél/teljes napot együtt töltöttünk, vagy átjött hozzám mondjuk egy délutánra, egy idő után alig vártam hogy elmenjen. Na, az is biztos jel volt, hogy itt valami nem klappol. És tényleg így lett, mert aztán most már sikerült megtalálnom azt a pasit, aki ha napokig itt van, és még csak hozzám se szólna, azt se bánnám, csak jó már önmagában a jelenléte is.
En is gondolkodtam azon hogy esetleg ez attol lenne hogy nem illenènk össze?
Probalom majd személyesbe àtvinni a mostanival.
De komolyan màr rettegek az olyanoktol hogy tali utan is kapom majd a sablonokat hogy örülök hogy talalkoztunk mit csinalsz még mit vacsizol almodj szepeket. Aaaachhhh
"Pedig ez a normalis kezdetekben."
Aki ilyesmikről beszélget randizós időszakban...az felejtős, de komolyan.
Az ilyennel nincs meg az összhang és a nélkül nincs értelme.
Az utolsó srác tényleg arról magyaráz neked, hogy a tesója hol él és mit csinál? Ki a zsákot érdekel ez randizáskor?
Teljesen megértelek. Aztán csodálkoznak az emberek, hogy nem érnek el sikereket a nőknél, amikor ennyire unalmasak.
Tehát aki átlagéletet él, az unalmas? Akkor elég nagy tömeg esik ki a rostán úgy látom. De az biztos, hogy bárki kerül melléd, meg fogod unni, ha az a szempont, hogy izgalmat keress egy kapcsolatban.
De akkor ezt most hogy kell érteni? Milyen témában kellene izgalmasnak lennie? Mondj példát, ami neked érdekes.
#8 - Nem azzal van a baj, hogy valaki átlagos életet él, sőt. Viszont ismerkedéskor nem ezt akarja hallgatni a másik fél.
Ismerkedéskor 1 igen fontos alapvető irányvonalat muszáj követni. Nem, ismétlem NEM úgy próbálkozunk, hogy a másikat berántjuk az életünkbe.
A randizás is hasonlóan működik, mint a barátkozás. Ott sem úgy történik, hogy egyik napról a másikra elkezdtek megbeszélni mindent, mintha ezer éve ismernétek egymást.
Élmények, közös tevékenységek által alakul ki a bizalom. Barátkozásnál barátsággá alakul, míg randizásnál jobb esetben szerelemmé.
A másikat természetesen meg akarjuk ismerni és meg is kell, de ezt nem a neten teszed. Az teljesen személytelen. Az rövid humoros és érdekes beszélgetésekre való az elején. Személyesen lehet témázgatni.
Elmentek a margit-szigetre és elmeséled, hogy 'ja itt amúgy történt egy tök érdekes dolog velem...'. Így érdekli a másikat, mert ott vagytok és az is egy közös élmény, hogy elmeséled neki.
Interneten keresztül ez borzalmasan unalmas. Amennyiben történeteket akarsz, akkor olvasol vagy filmet nézel. Sokkal jobbak, mint chaten olvasgatni ezeket.
Miután kialakult a másik iránt egy bizonyos érzés. Utána érdekelni fog téged, hogy a macskájából kiszedte a kullancsot. Addig viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!