Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendö ha untatnak? Hogy alakul ki egy kapcsolat?
Ismerkedem. Vannak normàlis sràcok stb.
Egyre többet chatelünk talän talàlkozunk.
Es kèptelen vagyok sokaig kibirni a teljesen jelengtételen beszelgetèseket. Ez a mi jot csinalsz ma, hogy halad a festés, ki mit vacsizik, milyen film lenne jo, stb
Pedig ez a normalis kezdetekben.
Eddig 3 komoly kapcsolatom volt, en egyikkel sem éreztem ezt az elején.
Most is (mint mindig ugye)vannak normalisak is neten, tetszik, aranyos, ferfias is, irogat is erdeklem is, tehat minden jo, es mindig jön az a pillanat bennem, hogy engem annyira nagyon nem erdekel pl mikor milyen falat fest, mit föz eppen, udvariasan elfecsegek mondjuk ilyenekröl, de kezd ugy tünni mindig mintha a 80 éves nagyimmal beszélgetnék pl viragültetésröl.
Semmi izgalom az egeszben.
Viszont az exeimmel pedig annyit nevettünk az elején is, belölem is csak ugy jöttek a gondolatok, vibralt a levegö, soha nem voltak ilyen "kenyszeredett" beszelgeteseink.
Most van egy sràc akit viszont nem akarok "elcseszni". Szeretném ha alakulna köztünk vmi.
Es megint jön ràm ez a "blokk" hogy nem erdekel hogy epp javit, hogy a tesoja hol el mit csinal, stb. Es automatikusan kiterek lezarom közhelyekkel a beszelgetest pl biztos szep lesz a butor, tesodnak sem lehet könnyü, drukkolok, es kilepek mintha dolgom lenne hogy majd leszek maskor.
Amúgy azóta sikerült elérned valamit nők terén?
A melóban mi a helyzet? Minden ugyanaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!