Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendö ha untatnak? Hogy alakul ki egy kapcsolat?
Ismerkedem. Vannak normàlis sràcok stb.
Egyre többet chatelünk talän talàlkozunk.
Es kèptelen vagyok sokaig kibirni a teljesen jelengtételen beszelgetèseket. Ez a mi jot csinalsz ma, hogy halad a festés, ki mit vacsizik, milyen film lenne jo, stb
Pedig ez a normalis kezdetekben.
Eddig 3 komoly kapcsolatom volt, en egyikkel sem éreztem ezt az elején.
Most is (mint mindig ugye)vannak normalisak is neten, tetszik, aranyos, ferfias is, irogat is erdeklem is, tehat minden jo, es mindig jön az a pillanat bennem, hogy engem annyira nagyon nem erdekel pl mikor milyen falat fest, mit föz eppen, udvariasan elfecsegek mondjuk ilyenekröl, de kezd ugy tünni mindig mintha a 80 éves nagyimmal beszélgetnék pl viragültetésröl.
Semmi izgalom az egeszben.
Viszont az exeimmel pedig annyit nevettünk az elején is, belölem is csak ugy jöttek a gondolatok, vibralt a levegö, soha nem voltak ilyen "kenyszeredett" beszelgeteseink.
Most van egy sràc akit viszont nem akarok "elcseszni". Szeretném ha alakulna köztünk vmi.
Es megint jön ràm ez a "blokk" hogy nem erdekel hogy epp javit, hogy a tesoja hol el mit csinal, stb. Es automatikusan kiterek lezarom közhelyekkel a beszelgetest pl biztos szep lesz a butor, tesodnak sem lehet könnyü, drukkolok, es kilepek mintha dolgom lenne hogy majd leszek maskor.
Akkor feladom, egymilliárd százalék, hogy sosem lesz senkim. Eddig legalább minimális esélyt láttam rá a jobb jövőképekben, de így...
Esélytelen.
Csodálatos.
Veled már egy kérdésben találkoztunk itt, kedves képet linkelő felhasználó. :)
Emlékeztetsz egy ismerősömre. :)
Akivel jokat beszlgettem ilyen soraink voltak:
Egy pelda csak:
Messze vagy en nem szeretnek tavkapcsolatokat
Erre ö: van amikor ket helyi ember között nagyobb tàvok vannak mint azok között akik messze èlnek.
Szoval eleve hogy van gondolat egyaltalan abban amiröl chatelünk.
Eg es föld az ilyen beszelgetes a szia vacsizom joetvagyat tipusu beszelgetesekhez kepest.
Vagy ha irok vmit. Pelda beszelgetünk a netes tapasztalatokrol.
En:
Olyan erdekes hogy csak akkor tudom meg kivel is chateltem amikor elutasitom. A legtöbben akkor mutatjak ki a foguk feherjet azaz beszolnak minösithetetlen szavakat hasznalnak, taplok, alacsony intelligenciahanyad. Az ha vki szimplan kepes elutasitast tusomasul venni csak, es ennyi, ott kezdödik a Férfi.
Az ilyen eszmefuttatasokra a valaszok: ertem. Igen. Aha. Lehet igazad van.
Semmi olyan tipp nem jön erre pl hogy de abbol is tudhatod hogy komoly a srac, ha ez meg az
Vagy pl nyugi tölem nem kell tartanod. Vagy meselne legalabb azt ö mit tanult a nökröl neten. Vagy barmi reakcio.
Nem.
Csak "igen aha igazad lehet."
Aztan beszelgetünk tovabb arrol ki mit csinal este.
Az nekem nem beszelgetes. Komolyan. Irritàl.
Igen. Elég jó.
Pl emlékszem az összes nőnek a születésnapjára, meg egyéb részletekre akiknél valaha próbálkoztam. :)
Én úgy tapasztalom, hogy azért laposodnak el az ilyen beszélgetések, mert nincs meg a kölcsönös vonzalom.
Csak az egyik akarja igazán, a másik meg kb leszarja. Szóval nem a beszélgetések tartalma miatt.
Még annyi, hogy nekem attól lesz érdekes egy nő, hogy tetszik.
Soha nem találtam még unalmasnak egyiket sem.
Szerintem ez visszafele is így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!