Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, Ti milyen okból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Ti milyen okból nem mertek megszólítani egy nőt?

Figyelt kérdés
mindig csak meresztitek a szemeteket, meg bámultok, bezzeg megszólítani már smafu:D
2021. febr. 23. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
73%

3#, Hogy te mennyire szánalmas vagy. Tipikus féreg, emberi hulladék, spirituális analfabéta.

Én azért nem szoktam leszólítani, mert spirituálisan túl picik, így a közeledést nem vennék jó néven. Ez se merés kérdése, egyszerűen látom rajta, hogy nem pozitív élmény lenne számára. Nomeg az ilyentől nem akarok semmi komolyat.

2021. febr. 24. 15:13
 62/74 anonim ***** válasza:
100%

Mert úgyis elutasítana, kínos helyzetet teremtene és csak egymás idejét pocsékolnám.

Vagy még rosszabb, megalázna mindenki előtt.

Így vagy úgy túl sok szenvedéssel járna, bármiféle siker nélkül.

31F

2021. febr. 24. 16:04
 63/74 anonim ***** válasza:
56%

Látom nálad is jó magas a mérce. Minden a férfi dolga, de természetesen ezt neked tetszöen csinálja :)

Milyen alapon fikázol itt, ha nálad alapból az a két lehetöség van, hogy elküldöd vagy kineveted? Elvégre ezzel kimondod azt is, hogy ne menjen hozzád senki oda az utcán. Azt várod el, hogy csináljon magából hülyét valaki, menjen oda hogy kinevettesse magát, vagy elkülgye egy bunkó csaj a fenébe?

Legalább válogatnád meg mit írsz amikor okoskodsz.

Kérdésem, hogy van ez, hogy a férfi legyen határozott meg magabiztos, gondoskodjon mindenröl különben nem férfi, de eközben meg szava ne legyen mert akkor nem értékel és elnyom titeket?

Ilyen nöknek robot való nem élö ember, az nem kérdez és nem akar csak engedelmeskedik :D

Upsz, ehhez érteni kéne a müszaki dolgokhoz, ami nem a telefon és a hajszárító...

2021. febr. 24. 16:14
 64/74 anonim ***** válasza:
100%
#63. Azta-Béla, mekkora magas mérce, ha már tetszek neki, akkor szóljon hozzám és ne legyen egy szerencsétlen kuka. :)) Meg ha már az a típus vagyok, aki szereti, ha a férfi kezdeményez, mert már annyi messengeres szájhőssel volt dolgom, akkor már tényleg mindent a férfinek kell csinálni. Értem. A kommentem pedig senki ellen nem irányult, de látom nálad telibe talált, ez van. Nem várok el senkitől semmit, hidd el, pont ezt írtam le az előző kommentemben, hogy akkor hagyjon is békén az olyan, akinek az is nehezére esik, hogy élőben kommunikációt kezdjen. Ennyi. És a szövegértéseddel is úgy látom problémák vannak, ugyanis nem pont azt írtam, hogy többe nézem azt, aki oda mer menni egy nőhőz, még akkor is HA BENNE VAN a pakliban hogy kinevetik, elküldik. Ki írta, hogy én ezt csinálom? Komolyan mondom. És nem vagyok egy femináci, pont ezért szeretném, ha egy férfivel sétálni az oldalamon biztonságot jelentene. De tudom-tudom, a 21.században erről már ne is álmodjon az ember.:D Mekkora dolgokat kérnek a mai nők, micsoda elvárások, hogy ne legyél már férfiasabb, mint a férfi a kapcsolatotokban :DDDD
2021. febr. 24. 16:42
 65/74 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgettem a párommal erről. Ő életében egyetlen egyszer szólított le ismeretlen nőt (koripályán történt), a klasszikus "Nem találkoztunk már valahol?" kezdetű halálbéna szöveggel, persze, hogy 3 mondatnál több nem volt belőle. De még kamasz volt és a haverok előtt is benne volt a bizonyítási vágy, hogy meg meri tenni. De ezen kívül más leszólítása nem volt. Mi is úgy jöttünk össze, hogy már éve ismertük egymást, mindkettőnknek így az ideális (mert én sem szeretem, ha leszólítanak csak úgy - szerencsére alig fordult elő). Azt mondta, hogy más dolog megnézni egy szép nőt és más összejönni vele: attól, hogy csinos, még nem feltétlenül jönne össze vele, mert ahhoz több kell.
2021. febr. 24. 16:51
 66/74 anonim ***** válasza:
65%

Az arrogáns hangvételedre reagáltam alapvetöen.

Azt nem tudom hol élsz egyébként, mármint milyen mesevilágban. Attól hogy tetszik valaki és megnézem miért kellene megszólítanom? Felvilágosítalak, hogy a férfiak legtöbbször annyit néznek meg egy nön, hogy csinos, jó a segge, jó a melle, tetszik esetleg az arca. Ilyenkor belátható hogy a "de megdugnálak" jár a fejében. Naponta többször. Ha rajta van a hoppáré akár minden harmadik nönél. Ez nem jelenti azt, hogy partnert keres és nincs mersze odamenni, egyszerüen nem akar. Legtöbbször nekünk is elég, hogy kapunk egy visszamosolygást,és elhisszük hogy bejövünk a hölgynek.

Az sem biztos hogy mindened tetszik neki, néhány példa: jó a segge, de az a pocak nem kéne, szép az arca, de focista kisfiú alakja van, szép a haja de ló feje van, stb. mint ahogy megvan ugyanez nöi részröl is.

Mindamellett sok nö azt hiszi, hogy lépten nyomon komolyan bárkivel lefeküdnénk, ez sem így van. Van az a réteg természetesen, de azok hidd el odamennek és bunkó módon elkezdenek nyomulni.

Attól hogy megnéz valaki nem lesz szerelmes beléd, elvinne egy körre, aztán ég veled, mert ott a többi csinos lány is. Eljátszik a gondolattal egy pillanatra és el is felejti. Értelmes ember emiatt nem megy oda és szólítgat le lányokat. Kb annyi mint egy ruhaboltban, sok darab tetszik, de nem veszem meg mindet, megnézem és annyi.

Még egy fontos dolog, hogy nem csak a szingli férfiak nézik a nöket, mindegyik nézi a nöket, szemezget velük és rájuk mosolyog. Ha visszajelzést kap akkor viszont nem felejtik el, hogy párjuk, feleségük van. Egy házas férfi is simán elmondja a haverjának hogy a kolléganöje megérne egy-két patront, de ettöl nem gondolja komolyan a dolgot, egyszerüen elöjön a fiatalsága.

Beszélgess erröl nyugodtan a férfi barátaiddal, ismeröseiddel, és talán jobban képbe jössz.

Sürü elézést kérek a lealacsonyító kifejezésmódért a nökröl, nem szeretem az ilyet, de a mondanivalómat talán így jobban kifejezi.

2021. febr. 25. 09:17
 67/74 anonim ***** válasza:
100%
nagyon elburjánzott ez a kérdés
2021. febr. 25. 12:16
 68/74 anonim ***** válasza:
61%
Mert sok az incel, akik egyből elárasztják az ilyen kérdéseket
2021. febr. 25. 12:36
 69/74 anonim ***** válasza:
20%
#68 nekik szólt ez a kérdés, nagyész
2021. febr. 25. 12:39
 70/74 anonim ***** válasza:
100%

És? :D Mondtam egy szóval is az előző válaszomban, hogy nem nekik szólt ez a kérdés? :D "Nagyész"

Csak azt mondom, hogy érdekes mennyi válasz lesz egyből, amint ilyen embereknek szól a kérdés. Ez is tükrözi, mennyi ilyen van ebben a kategóriában.

2021. febr. 25. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!