Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, Ti milyen okból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Ti milyen okból nem mertek megszólítani egy nőt?

Figyelt kérdés
mindig csak meresztitek a szemeteket, meg bámultok, bezzeg megszólítani már smafu:D
2021. febr. 23. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg megszólítjuk, akkor jön a hiszti, hogy minden pasi kanos, meg miért nem hagyjuk őt békén, hiszen ő az utcán nem ismerkedik, mert..., szórakozóhelyen nem ismerkedik, mert..., boltban nem ismerkedik, mert..., munkahelyen nem ismerkedik, mert... Az meg már más kérdés, hogy 10-ből legalább 8 nő megközelíthetetlen, mert vagy faszival van, vagy társasággal, vagy olyan pofát vág, hogy azzal ölni tudna, vagy a telefonját buzerálja, nehogy bárkinek is esélye legyen megszólítani őt.
2021. febr. 23. 20:05
 22/74 anonim ***** válasza:
100%
Érzékeny kis lelkemnek rosszat tesz az elutasítás.
2021. febr. 23. 20:09
 23/74 anonim ***** válasza:
100%

Mosolyogj rájuk, akkor lehet leszólítanak.

Amíg ez nem történik, addig úgy vannak vele a férfiak, hogy biztos zavarnának téged, biztos van barátod, stb.

2021. febr. 23. 20:33
 24/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy miért meresztik rád a szemüket, és miért nem mennek oda hozzád.
2021. febr. 23. 20:35
 25/74 A kérdező kommentje:
mosolyogjak. Maszkban. Okos.:D
2021. febr. 23. 20:35
 26/74 anonim ***** válasza:
100%
#25: Mert a maszk előtt nem is volt élet, ugye?
2021. febr. 23. 20:37
 27/74 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi nő a szemével is tud mosolyogni :)
2021. febr. 23. 20:40
 28/74 anonim ***** válasza:
100%
Én meg merem bármelyiket. Meg is tettem sokszor. Csak néhány év alatt megtapasztaltam hogy nem vezet sehová. Vagyis de, az elkeseredettségemhez.
2021. febr. 23. 20:41
 29/74 anonim ***** válasza:
69%
Itt továbbra sem lehet tudni semmit a kérdezőről. Lehet akkora mint a göbli ökör, jó zsíros hátra fogott hajjal, cica nadrágban és testre feszülő pólóban, hogy az összes zsírpárna szépen kivehető legyen, miközben a mekiben tolja be a hatodik hambit. Az is egy jelenség, amit meg lehet bámulni, de megszólítani nem akarja senki. Pláne nem evés közben.
2021. febr. 23. 20:46
 30/74 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj, ha meg is szólítanak, akkor általában kínosan teszik... Tudni kell. hogy mi a nyomulás/kínosság és lazaság között a különbség.

Pl: szia, nagyon tetszel, jól nézel ki szép vagy van kedved eljönni egy kávéra?

Na ez kínos.. legalábbis nekem. És rögtön ilyennel beállítani elég "ijesztő" lehet. Nekem írásba mondják ezeket, de akkor is kínos.

2021. febr. 23. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!