Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti milyen okból nem mertek megszólítani egy nőt?
Figyelt kérdés
mindig csak meresztitek a szemeteket, meg bámultok, bezzeg megszólítani már smafu:D2021. febr. 23. 19:10
31/74 anonim válasza:
Szóval Kérdező, szerintem ezért nem szólítják már le a lányokat, mert rájöttek, hogy mindig elutasítják őket, de nem tudják, hogy azért mert kínosan közelednek sajnos, és ezt senki nem mondja meg nekik ezért teljesen elmegy a kedvük az egésztől, amit meg is értek. Ezért kell tudniuk, hogy miért vannak elhajtva, hogy tudjanak rajta változtatni (ha akarnak).
32/74 anonim válasza:
#30: És akkor mégis hogyan szólítsunk meg egy nőt? Fussunk le előtte százezer felesleges tiszteletkört, eljátszva azt, hogy nem is megismerkedni akarunk vele, miközben mégis? Mi a francot vártok el, ha egy őszinte, egyenes, korrekt meghívást is kínosnak tartotok? Mi a tököm olyan kínos azon, hogy "Meginnál velem egy kávét?"? Ha nektek semmi sem jó, akkor ne csodálkozzatok azon, hogy elmegy a férfiak kedve az egésztől.
33/74 anonim válasza:
Nem akarom hogy feljelentsen szekszuális zaklatásért :D
34/74 anonim válasza:
#31: "miért vannak elhajtva, hogy tudjanak rajta változtatni (ha akarnak)." Hát ez így eléggé degradáló, már ne is haragudj. Nem elhajtani kell a próbálkozót, mint a legyet a szarról, hanem udvariasan közölni vele, hogy nem, és hogy miért nem. Mondjuk amilyen nők vannak, és amilyen módokon a férfiak értésére adják azt, hogy "nem", azok után egyáltalán nem meglepő, ha sok férfi inkább egyedül marad, mint hogy kísérletezgessen.
35/74 anonim válasza:
Régen nem volt ezzel semmi gondom,szerettem kezdeményezni,legtöbbször a barátnőm is lett a lány,de a legutolsó ilyen is már 7 éve hogy megtörtént,az sajnos nem jött össze,így már beláttam hogy bizonyos ok miatt ezzel a jövőben tovább nem próbálkozom,ugyanis jó sok fogam hiányzott már akkor,így nem is csodálkozom hogy a lánynak nem kellettem,pedig ismert is,együtt éltünk pár hónapig,ugyanis egy rehabon történt ez.
37/74 macilaci12 válasza:
Sajnos nagyon sok hölgyike el van kényesztetve , akár szép akár nem, olyan elvárásaik vannak, hogy kevés férfi felelne meg nekik (tisztelet a kivételnek), majd , ahogy egyre idősebbek lesznek ,lehet hogy rájönnek, valami kompromisszumot kellene kötni az elvárásaik terén. Valóban nagyon sok hölgy lekezelő , lenézi a férfiakat(kivéve ha pénze van), ha pénz van , akkor a 80-as 90-es férfi is megfelel nekik. Az igazsághoz az is hozzátartozik , hogy a férfiak részéről is megvan ugyanez, de szerintem a hölgyeknél többen vannak akik így gondolkodnak.
38/74 anonim válasza:
ilyen szüzes kérdés alatt mennyi válasz lett egyből
39/74 anonim válasza:
Egy fél mondatom után elkönyvelne gyp.-snek...
40/74 anonim válasza:
Sajnos a nők valóban úgy néz ki mintha nem tudnák kifejezni hogyha valaki szimpatikus számukra.Tisztelet a kivételnek.Egy 35-45 éves nő sokkal jobban értésemre tudja adni ha bejövök neki,egy elnyújtott szemezés közben náluk látom egyből ha vonzónak talál,míg ez alatt a korosztály alatt szinte semmi.Legalábbis én így vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!