Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti milyen okból nem mertek megszólítani egy nőt?
#41 vagyok
Férfiként mondom, azzal nincs semmi gond, hogy a férfinak kell kezdeményezni. Sőt szerintem is ez a normális!
Szerintem a lánynak annyi a dolga, hogy nonverbálisan jeleket adjon, elérhető legyen. Semmi több.
Csak a nagy arcból kéne visszavennie meg az igényeket kéne a realitáshoz igazítania sok lánynak.
Meg, ha mondjuk egy fiú 25x próbálkozik és kiröhögik, utána törvényszerű, hogy lúzernek fogja magát érezni. És lehet 26odjára már nem fog próbálkozni.
Sajnos nem tehetünk mást átlagos férfiként, hogy lesz*rjuk hányadjára küldenek el; próbálkozunk és próbálkozunk. Aztán a nagy számok törvénye csakcsak érvényesül előbb utóbb...
Kitartást mindenkinek!
Ahogy elnézem a kérdezöt tegnap nem szólította meg a srác, ami nem esett jól neki, és most idejött szívatni a válaszolókat, mert ettöl sikerélménye van.
Kérdezö, vannak itt valóságot jól tükrözö válaszok. A te válaszaidban látható hozzáállásról beszélnek de te nem veszed észre. Pontosan ezzel a hangvétellel alázzák a flegma királylányok élöben a férfiakat. Szerintem egy beképzelt rosszakaratú csaj vagy. Kétséget kizáróan szivatás amit csinálsz, nem reagálsz egyik válaszra sem, csak lelúzerezel mindenkit aki hozzászól. Tegnap a srác valószínüleg látta ezt a szemeden, mert a gúnyos játszadozós beképzelt nézés is felismerhetö, és úgy gondolta, hogy nem kezd bele egy óvodás szintü "tedd oda magad hogy szóba álljak veled, ess térdre elöttem mert én vagyok AZ a NÖ, akire mindenki vágyik" játékba.
Vegyél vissza az egódból.
úristen, igazatok van:( total ismeretlen emberek velemenyere kellene hallgatnom, akik 5 mondatbol vonnak le kovetkezteteseket.
Ja. Nem.
Értem mit mondasz és ebben igazad van.
De azért, ha úgy van; udvariasan kéne elküldeni és nem kéne kinevetni; ha valaki közeledik.
Te hogy éreznéd magad, ha mondjuk álmaid palija nyilvánosan nevetség tárgyává tenne? (Ezt nem rosszból mondom, csak szemléltetésképp)
Nem tudhatod, hogy előtted hányan küldték el személyesen a k** anyjába a buszos gyereket pl. amikor máshoz odament.
Nem azt mondom, hogy egy tutyimutyi alakkal össze kell jönni, mert nem.
De, ha az illető egy anyámasszony katonája típus az 1-2 randi után úgyis lejön. Aztán akkor ott is hagyhatod, de legalább a végére jártál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!