Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Max 1 év múlva biztos lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Max 1 év múlva biztos lesz lakásom, munkám. Te addig várnál a helyemben a csajozással inkább?

Figyelt kérdés

Apukám gyermektelen nagynénje meghalt, mindent apa örököl. A házát eladja és abból kb kijön annyi, hogy a tesóm és én kapunk egy-egy kis lakást. Én is beleteszek pár milliót, ami spórolt pénzem eddig van annak nagyját. (4 millióból 2-3-at) Ez mondjuk mire lezajlik lehet lesz fél-1 év is. Ez mellett még 1,5 év, mire végzek az egyetemmel, de most a haverom beajánlott egy olyan céghez gyakornoknak, ahol kb semmit nem kell dolgozni, de kapsz érte havi 150 ezret, ami vidéken diákként nem rossz. Úgy nem kell dolgozni, hogy tényleg csak ülni kell az irodában és haverom is pl ott szokott tanulni egyetemre. Ott áprilistól kezdek.

Ja és nem kell a duma, hogy ha jó pasi vagy, akkor lakás és munka nélkül is lehet csajozni. Lehet, de így könnyebb biztos. És tudom nem csak ezek számítanak, de eddig is voltak sikereim, így biztos könnyebb lesz. Szóval férfiakat kérdezek, szerintetek most pihentessem a dolgokat és majd ha ezek meglettek, akkor próbálkozzak jobban? Addig nyilván el tudom foglalni magam mással is.

25/F

2021. febr. 23. 10:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Oké, most már jobban értem a helyzetet, idősebb korban tényleg számíthat a lakás, bár szerintem túldimenzionálod.

Mennyi időd megy el csajozásra? Tudnál valami mást csinálni addig? Kis településen laksz, ahol viszonylag limitált az eladósorban lévő hölgyek száma?

Ha nem, akkor szerintem akár gyakorlásképpen is felfoghatod, ha most folytatod a csajozást, illetve, kipróbàlhatod, hogy mi van akkor, ha belengeted, hogy egy éven belül lesz lakásod.

Pl. Még otthon lakom, de már nézegetni házakat. A terv, hogy még egy évig gyűjteni szeretnék és utána a szüleim is beszállnak egy nagyobb összeggel, és veszek egy saját lakást.

Vagy nekem az otthonlakás jobban bejött, mert így a szüleim támogatásával egy éven belül fogok tudni venni lakást, és nem kényelmesedtem el, mint sokan, hanem tudok főzni, mosni, takarítani... (mert amúgy ez a legnagyobb baj az otthonlakással, nem a vagyon hiánya).

2021. febr. 23. 12:28
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is hülyeség így halogatni az esetleges szerelmet. Ennyi erővel az emberek többsége, akinek lakás sincs kilátásban az üljön otthon és ne keressen társat? Na látod.
2021. febr. 23. 12:31
 23/27 anonim ***** válasza:

Mit számít hogy van e lakásod vagy nincs? Ha eddig tudtá lcsajozni és volt sikered lakás nélkül akkor azzal is lesz, ha eddig sem voltál jó ebben, lakással sem leszel.

Meg hogyan gondolod ezt? Odamész a neked tetszó csajhoz, hogy "nekem van ám lakásom, feljössz cica?" vagy mégis milyen szempontból jelentene ez előnyt?

Aki hajlandó veled beszélgetni, elmegy randizni veled azt jó esetben nem izgatja, hogy van vagy nincs lakásod. Ha pedig ez mégis érdekli, és emiatt esetleg már nem fogsz kelleni neki, akkor nem vesztettél semmit.

2021. febr. 23. 20:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha az Elittárson akarsz ismerkedni, akkor várj. Bár lehet oda még így is kevés leszel.
2021. febr. 23. 21:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Akkor kezdj el csajozni, amikor találsz olyan lányt, akihez vonzódsz.

Most megtetszik egy lány, és vársz egy évet, mielőtt odamennél hozzá?

2021. febr. 24. 05:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Elitista
2021. febr. 24. 07:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem. Nincs összefüggés. Az egyik az anyagi élet, másik érzelmi.
2021. febr. 24. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!