Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt a legendabeli "férfitöbblet" miatt siránkoznak, miért nem próbálkoznak meg a csajozással olyan területen, ahol felülreprezentáltak a csajok?
20 évesen 52 ezer férfi, 49 ezer nő.
25 évesen 63 ezer férfi, 59 ezer nő.
30 évesen 63 ezer férfi, 58 ezer nő.
35 évesen 61 ezer férfi, 59 ezer nő.
40 évesen 80 ezer férfi, 78 ezer nő.
Ha ezer nő jutna száz pasira, nektek akkor sem lenne parotok.
Nagyjából azonos a férfiak aránya.
A hazas nok, mily meglepő, férfiakkal házasok.
Azt a hülyeséget még el lehet felejteni, ugyanazzal a pasival járnak a nők.
Ja, és sok férfi dolgozik külföldön, ők már ki is estek.
Felesleges a rinya, nem az arányok miatt vagytok egyedül.
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy hol van az a sok férfi, aki sorban állna értem? Sehol sem látom őket, pedig nem a négy fal között ültem az elmúlt hónapokban....
33N
Nem mindenkinek van eleg anyagi forrasa, hogy Thaifoldre es Indoneziaba menjen csajozni. Illetve nyelvtudas sem mindig all rendelkezesre.
35F incel
A férfitöbblet nem "legendabeli", hanem tény. Statisztikai adatokkal bizonyított. Születéstől egészen a 40-45 éves korosztályig enyhe férfitöbblet van, aztán átfordul és kb. 60 felett már nagyon durva nőtöbblet. De ugye azt mondanom sem kell, hogy az ember inkább fiatal korában szeretne párt találni, családot alapítani és nem a 60+-os nénik érdeklik.
Ez persze még nem magyarázat semmire, mivel nem olyan jelentős a többlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!