Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Max 1 év múlva biztos lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Max 1 év múlva biztos lesz lakásom, munkám. Te addig várnál a helyemben a csajozással inkább?

Figyelt kérdés

Apukám gyermektelen nagynénje meghalt, mindent apa örököl. A házát eladja és abból kb kijön annyi, hogy a tesóm és én kapunk egy-egy kis lakást. Én is beleteszek pár milliót, ami spórolt pénzem eddig van annak nagyját. (4 millióból 2-3-at) Ez mondjuk mire lezajlik lehet lesz fél-1 év is. Ez mellett még 1,5 év, mire végzek az egyetemmel, de most a haverom beajánlott egy olyan céghez gyakornoknak, ahol kb semmit nem kell dolgozni, de kapsz érte havi 150 ezret, ami vidéken diákként nem rossz. Úgy nem kell dolgozni, hogy tényleg csak ülni kell az irodában és haverom is pl ott szokott tanulni egyetemre. Ott áprilistól kezdek.

Ja és nem kell a duma, hogy ha jó pasi vagy, akkor lakás és munka nélkül is lehet csajozni. Lehet, de így könnyebb biztos. És tudom nem csak ezek számítanak, de eddig is voltak sikereim, így biztos könnyebb lesz. Szóval férfiakat kérdezek, szerintetek most pihentessem a dolgokat és majd ha ezek meglettek, akkor próbálkozzak jobban? Addig nyilván el tudom foglalni magam mással is.

25/F

2021. febr. 23. 10:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Azért 25 évesen (20-25 ha lefelé keresgélsz), a nők többségének nem számít, hogy van-e lakásod. 5-10 év múlva persze lehet, hogy számítani fog.

Ha olyan nőt fogtál ki, akinek ez ennyi idősen számított, akkor meg amellett nem lettél volna boldog. Lehet, hogy egy darabig együtt maradtok, de nem tartott volna sokáig, mert a lakás csak leképzése annak, amit elvár a szüleid anyagi hátterével kapcsolatban.

2021. febr. 23. 10:50
 12/27 anonim ***** válasza:

Amugy eleg specko a helyzeted, legtobb ember nem orokol ilyen mod, ennyit, vagy adossagot kap (lehet azt is). Annak orul, ha alberletre futja (vagy szulokkel lakik), megis csajozik, van kapcsolata.

Szoval tok jo neked, ezert sem ertem miert agyalsz a dolgon.

2021. febr. 23. 10:54
 13/27 A kérdező kommentje:

10. Nézz meg bármilyen 10-20-30 éve futó házasságot és az gazdasági kapcsolat is. A szerelem, ami az elején van pedig úgy is elmúlik maximum néhány év után. Jó esetben ez persze átalakulhat családi szeretetté, megmaradhat a szexuális vonzalom is.

11. Abszolút igazad van, de az utóbbi időben egész sok 24-27 éves csajjal is ismerkedtem. Ott azért nagyobbak az elvárások. És bocs, ezt nem csak neked írom, hanem megint mindenkinek: Tudom, hogy nem csak ez számít, de előnyt jelent még egy olyan csaj szemében is, akinek tetszik amúgy is a belsőm/külsőm, nem? (De.) Mert én csak ennyit mondok. Nem a lakás akarom csajozzon helyettem.

És igen, abban igazad van, hogy aki nőnek ez nagyon számít, az nem nekem való, keressek tovább. Csak mostanában volt pár ilyen tapasztalatom és ez a gondolatom támadt, hogy ez nagyon sok nőnek számít.

12. Én is tudom. Senki nem tehet arról milyen családba született, se a jómódúbb, se a szegény. Emberileg nem ez határoz meg minket.

Egyébként sok ismerősöm jómódú, pl az egyik 27 éves barátom most vett 80 négyzetméteres kis házat magának, vagy az egyik legjobb barátom informatikus és 26 évesen már fél milliót keres. Szóval léteznek ilyen emberek is, persze tudom szegényebbek is vannak, nekem is van mindenféle ismerősöm.

2021. febr. 23. 11:06
 14/27 anonim ***** válasza:
Felőlem
2021. febr. 23. 11:09
 15/27 anonim ***** válasza:

"És igen, abban igazad van, hogy aki nőnek ez nagyon számít, az nem nekem való, keressek tovább. Csak mostanában volt pár ilyen tapasztalatom és ez a gondolatom támadt, hogy ez nagyon sok nőnek számít."

Mi lenne, ha eldontened mit akarsz? 2 mondatot irtal le, az egyikben kukazod azokat, akiknek szamit a lakas, a masikban meg elonykent talalod. Nem gondolod, hogy ez ellentmondas? Akinek nem kellenel lakas nelkul, attol mi a fenet varsz? Ja, ha mar van lakasod, akkor kellenel neki? Akkor meg te kukazod. Tiszta kaosz van a fejedben, ezert nem tudod megfogalmazni a kerdest sem, es ezert magyarkodsz itt megannyi kommentben. A lenyeg, hogy nagyon nem ismered sem a noket, sem a parkapcsolatokat, hiaba allitasz magadrol barmit. Ja es akkor most tudtam meg, hogy kar volt mar altalanos iskola vegetol csajoznom, hiszen nem volt lakasom akkor. En azert nem bantam meg, hogy nem vartam az elso lakas megveteleig a csajozassal. De mindegy is, az ervelesedbol latszik is, hogy mar megint egy ujabb golddiggeres uszito kerdest irtal ki. Lapozzunk.

2021. febr. 23. 11:21
 16/27 anonim ***** válasza:

nalad a csajozas az ugy megy, hogy

most elhatarozod, hogy ‘oke holnaptol csajozom’ es nekiallsz, addig meg semmi kontaktod, lehetoseged nokkel, lanyokkal ismerkedni? vagy ezt nem ertem, hogy lehet valakinel ez ilyen percre megtervezett dolog, hogy na ekkortol csajozom, addig nem?

amugy aki csak azert lesz veled mert van egy lakasod, annak a 150 nettod edeskeves lesz, csak mondom.

2021. febr. 23. 11:25
 17/27 anonim ***** válasza:
LaCash
2021. febr. 23. 11:37
 18/27 anonim ***** válasza:

16

Ja. Majd most ha lesz lakás, biznisz, elkezdek csajozni.

Csak a pénz az jön-megy, a meló meg normál esetben nem szűnik meg. Az a nő, aki hisztérikusan elvárja, hogy legyen pénzed, lakásod, az szerinted mit fog benned szeretni? Szerinted nem fog lelépni, ha mondjuk a cash-ből nem lesz már annyi? Esetleg tönkremegy a cég és nem lesz munkád?

2021. febr. 23. 11:54
 19/27 A kérdező kommentje:

15. Pont ez az, hogy nem kell szélsőségekben gondolkodni. Szerintem a nők 99%-ának a szemében számít a lakás és a munka is, hacsak nem egy kommunában élő hippiről van szó. Az már megint más kérdés, hogy ezek 80%-ban számítanak neki, vagy csak 10%-ban.

Az a baj, hogy válaszolok a kommentekre és nem olyan vagyok, mint a legtöbb kérdező, hogy születik 10 válasz, aztán abból 1-2-re válaszol? Bocs, hogy törődöm a válaszolóimmal és beszélgetni próbálok.

Megint szélsőségekben gondolkodsz. Nekem 17 évesen volt először barátnőm és volt már pár kapcsolatom, volt pár alkalmim. A pénz nem játszott szerepet, főleg ilyen fiatalon. Leírom huszadjára is, de lehet hogy neked csak első alkalommal: Nem csak ez számít, de ez is számít. Mostanában így kezdek gondolkodni erről és ezzel kapcsolatban kérek véleményeket. Ahogy a mi korunk is változik, úgy más számít már sok nő szemében is rajtunk. 20 évesen mást néznek rajtunk a nők, mint 30 évesen. Iszonyú sok változó van, nem lehet csak 1-2 dolgot kiemelni.

16. Igen, most a covid és a lezárások idején így működik. Felmegyek Tinderre és más társkeresőkre és indítok egy csajozási ciklust/kampányt/hadjáratot, amikor is aktívan csajozok, ismerkedem. Mivel most az egyetemen online van minden, a haverjaim, ismerőseim többsége is hazaköltözött az albiból, koliból, ezért nagyon kevés felé megyek, nagyon kevés ismerősöm van itt helyben. Nem lehet úgy ismerkedni bulikban vagy ismerősi körön keresztül, mint máskor.

18. Ezt neked is mondom és a 16-osnak. Az is lehetséges, hogy valaminek a megléte extra önbizalmat ad számodra egyszerűen, ami számít majd a csajozásnál. Pl sokan a kigyúrtak közül is egyszerűen azért sikeresebbek, mert tudják magukról hogy kigyúrtak, ami azt hiszik bejön sok nőnek, ami önbizalmat generál. Tehát ez egy ilyen egymásra kölcsönösen ható dolog. Lehet maga az izom/lakás/jóképűség/munka/stb nem csak önmagában jobban bejön a nőknek, hanem egyszerűen ezek ha megvannak, több lesz az önbizalmad miatta és ez az önbizalom, ami aztán tetszik sok nőnek. Mondom, iszonyú sok változó van, nem lehet 1-2 dologra leegyszerűsíteni mindent. Elnézést, ha ti úgy értettétek, hogy én ezt teszem. De ezért vagyunk itt, hogy beszélgessünk és kifejtsük a gondolatainkat.

2021. febr. 23. 11:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Nezd, leirtad a kulcsszot, te nem ismerkedsz, hanem kampanyolsz. Gondolom igy kezded, hogy nekem van egy lakasom, neked? El akarod adni magad, es az arfolyamrol erdeklodsz. Mar varom mikor jelennek meg azok a kerdesek, hogy csak az ferfi, akinek elektromos autoja van? Mert az olyan gondolol a kornyezetere, sok penze van, blablabla. Legalabb napi 3* irjatok ki. Fogalmatok sincs se az ismerkedesrol se a parkapcsolatrol. De ez igy van rendjen, nem kell mindenkinek parkapcsolatban lennie. Nincs ilyen torveny, se alkotmanyos alapjog semmi. Agyilag kene felnoni. A vilagot nem atalakitani kell, hanem alkalmazkodni hozza. Akik rosszul alkalmazkodnak, pl a penzukkel probalnak csajozni, azok kihalnak. Nem kar ertuk. Sikerult valaszt kapnod a kerdesedre? 15-os voltam.
2021. febr. 23. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!