Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek pszichológussal vagy tartanátok tőle, hogy folyton elemezgetne?
Pszichológus vagyok. Az órabérem 10000 Ft, trénerként 15000, h.lye lennék ingyen elemezni bárkit :D
Komolyra fordítva szerintem egy normális pszichológus főnyeremény kapcsolatra. Tudunk odafigyelni, meghallgatni, empatikusnak lenni, tudjuk hogy egy fárasztó nap vegen nem a párunk a hibas a hangulatunkért es nem zuditjuk ra a dühünket, ismerjük magunkat, hiszünk a kommunikáció erejében.. legalábbis én és sok ismerősöm így van. Párkapcsolati veszekedesem konkrétan alig volt eletemben, mert mindent meg tudtam beszélni es itt a gyakorin is ahogy olvasgatok a kerdesek minimum fele elkerülhető lenne minimális onismerettel es jobb kommunikacioval. Nyilvan rossz szakember es problémás mindig van koztunk is.
26/F
Szerintem ez inkább előny. Ha már saját magát sikerült kikúrálni, rendbe tennie az embernek.
Ha meg van építő jellegű kritikája, azt is szívesen fogadom.
Én örülnék egy pszichológusnak 🙂
16/f🙃
Kutató vagyok, van pszichológusi végzettségem, de több statisztikát és programkódot látok, mint embert. Kurvára nem érdekel, hogy mi járhat a másik fejében, ha ilyesmivel akarnék szórakozni, nem erre a szakirányra jöttem volna. De egyébként a klinikusok is örülnek, ha végre nem kell ilyeneken járatni az agyukat (egy barátom az, ő mesélte).
Egy kutatópszichológus vagy egy szervezetpszichológus egészen más módszerrel dolgozik, többnyire kérdőíveket használ és nem, nem rajongunk annyira az emberekért, hogy turkáljunk a fejükben. Nem is alkalmas a minősítésünk rá. De még egy állatterápiás szakembernek sem feltétlenül.
Fölösleges fosni, sokunk közelebb áll a menedzserhez vagy a programozóhoz, mint egy agyturkászhoz és elhiheted, aki mégis nagybetűs pszichológus, az sem akar túlórázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!