Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakulhat ki nagyon erős vonzódás egy olyan emberhez akit lényegében csak látásból ismerek, de így is lejön, hogy szinte mindenben más, mint én, és egyáltalán nem volt az esetem külsőre?
Figyelt kérdés
Persze amióta érzem ezt a vágyat iránta," már az esetem". De olyan fura dolog ez. 31N2021. febr. 21. 19:52
21/30 A kérdező kommentje:
Igen elég gyakran látom őt bent, de közvetlen közelről. Heti okb 3-4 nap
2021. febr. 23. 14:26
22/30 anonim válasza:
Nem egyedüliként vagy nő, aki ugyanígy van szinte ugyanikyen helyzetben, viszont ha nem változtatsz a helyzeten, csak jobban felhúzod magad, szóval valamit lépni kell, viszont a jó hír az, hogy nőként könnyebb dolgod van, ha kelülővel támadód módszerrel akarsz közelíteni felé. Megkérdezhetem. hogy miért csak köszönésig ment a dolog?
23/30 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert egyikük sem mert még kezdeményezni a másiknál (önbizalomhiany miatt pl.)?
Vagy kölcsönösen azt gondolhatják egymásról, hogy mi van, ha nem is tetszenek a másiknak? Épp ezért még sem próbálnak kezdeményezni. Szintén önbizalomhiany miatt.
24/30 anonim válasza:
23 Értem amit írsz, és ez is egy valós opció, viszont én abból indulnék ki, hogy esetemben is van egy majdnem kísértetiesen hasonló szituáció, van egy csaj, akivel szimpatizálok, bejön, azt levettem gyorsan hogy elég introvertált, ezért próbáltam beszélgetést kezdeményezni vele, de azt veszem észre, hogy nagyon fél, de vonzódik, 0,2 masodperces szemkontaktustól zavarba jön, pedig már rég lehetne több is de mindegy is, mert esetében ugye nem tudok segíteni, viszont itt a kérdező is lehet, hogy hasonló cipőben jár, és azt mondom, hogy legyen bátor beszélgetést kezdeményezni, akár egy segítségkérés formájában kezdésképp, a nőknek sokkal több lehetőségük van, elég már ha tudja miben profi, és már megkörnyékezheti egy kerülővel támadós kérdéssel, félni nincs semmi oka. 🙂
25/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Igen önbizalmam kb 0. Nem vagyunk közvetlen kollégák, nincs ürügy amivel az ő helyére tudnék menni, meg szerintem bátorságom sem lenne hozzá, így, hogy ennyire odavagyok érte.
2021. febr. 25. 15:21
26/30 anonim válasza:
Nem konkrét munkahelyi témával kellene odamenni, akár egy egyszerű témában kikéred a véleményét, amihez nagyon ért esetleg, csak hát össze kell szedned a bátorságod, mert a jelenlegi helyzettel csak továbbhúzod magad. Vesztenivalód nincs.
27/30 anonim válasza:
Visszaolvasva pár hozzászólást, valószínűleg nem azért nem beszél veled, mert nem tetszel neki, vagy nem vagy az esete, könnyen lehet, hogy látja rajtad, hogy zavarba vagy, vagy kínosan zavar a szemkontaktus vele, és nem akar kellemetlen helyzetbe hozni, és próbálná keresni rá a megfelelő pillanatot. Nem volt olyan, hogy valamivel megkeresett, segítséget kért, vagy tanácsot, esetleg a véleményed érdekelte?
28/30 A kérdező kommentje:
Nem jött oda semmivel még sajnos.
2021. febr. 26. 21:55
29/30 anonim válasza:
Nem csak konkrét személyes megkeresésre gondoltam, e-mail, messenger pl.
30/30 anonim válasza:
Szóval nem. Ez esetben neked kell valami "kerülővel támadós" ürüggyel megkörnyékezned, de megnyugtatlak, hogy nem lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!