Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alakulhat ki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakulhat ki nagyon erős vonzódás egy olyan emberhez akit lényegében csak látásból ismerek, de így is lejön, hogy szinte mindenben más, mint én, és egyáltalán nem volt az esetem külsőre?

Figyelt kérdés
Persze amióta érzem ezt a vágyat iránta," már az esetem". De olyan fura dolog ez. 31N

2021. febr. 21. 19:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

10.

Szerintem ezt azért csinálja, mert olyankor zavarban van és nem akarja, hogy te ezt tudd. Esetleg fél, hogy rájössz, hogy bejössz neki? Nálam legalábbis emiatt szokott ez lenni. Illetve még akkor, ha valakit nem kedvelek, de azokkal egyáltalán nem beszélek. Egy szót sem. És ez nem sértés, hanem a teljes semlegesség. Ha bajban lennének segítenék nekik, de ennyi.

2021. febr. 22. 19:45
 12/30 A kérdező kommentje:
Hm... akkor lehet nem kedvel, mert nem beszéltünk még sosem, pedig olyan mindenkivel dumálós a pasi. :(
2021. febr. 22. 20:17
 13/30 anonim ***** válasza:

12.

Abszolút semmit? Ilyenkor a "pár szó" is számít, félénkebb embernek az is "kihívás" ebben a szituációban.

2021. febr. 22. 20:20
 14/30 A kérdező kommentje:
Tényleg semmit, mivel nem vagyunk közvetlen kapcsolatban, így csak akkor tudnánk beszélni ha ő oda jönne hozzám dumálni, én kötött helyen vagyok, ő ilyen mászkálós néha. Annyi hogy ritkán rámköszön.
2021. febr. 22. 20:23
 15/30 A kérdező kommentje:
Így akkor esélyem se lenne nála ezek szerint?
2021. febr. 22. 20:23
 16/30 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lenne nála esélyed, miért gondolod, hogy nem?

Csak valamiféle kommunikációt mindenképp el kéne kezdeni, mert a bámulásból nem fog semmi kikerekedni.

2021. febr. 22. 20:38
 17/30 anonim ***** válasza:

14.

Arra kicsi az esély, hogy odamenjen, és ha ténylegesen érdekel akkor te szabadulj el a "kötött helyről" kicsit. Biztos megoldható.

2021. febr. 22. 20:50
 18/30 A kérdező kommentje:
Inkább ettől a hülye vonzalomtól kellene megszabadulnom, mert teljesen megőrjít ha meglátom őt!
2021. febr. 22. 21:19
 19/30 anonim ***** válasza:

18.

Akkor ne figyeld.

2021. febr. 22. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:

A munkahelyen gyakran találkoztok?

Mert így problémás lesz megszabadulni a vonzalomtól.

2021. febr. 23. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!