Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakulhat ki nagyon erős vonzódás egy olyan emberhez akit lényegében csak látásból ismerek, de így is lejön, hogy szinte mindenben más, mint én, és egyáltalán nem volt az esetem külsőre?
10.
Szerintem ezt azért csinálja, mert olyankor zavarban van és nem akarja, hogy te ezt tudd. Esetleg fél, hogy rájössz, hogy bejössz neki? Nálam legalábbis emiatt szokott ez lenni. Illetve még akkor, ha valakit nem kedvelek, de azokkal egyáltalán nem beszélek. Egy szót sem. És ez nem sértés, hanem a teljes semlegesség. Ha bajban lennének segítenék nekik, de ennyi.
12.
Abszolút semmit? Ilyenkor a "pár szó" is számít, félénkebb embernek az is "kihívás" ebben a szituációban.
Szerintem simán lenne nála esélyed, miért gondolod, hogy nem?
Csak valamiféle kommunikációt mindenképp el kéne kezdeni, mert a bámulásból nem fog semmi kikerekedni.
14.
Arra kicsi az esély, hogy odamenjen, és ha ténylegesen érdekel akkor te szabadulj el a "kötött helyről" kicsit. Biztos megoldható.
A munkahelyen gyakran találkoztok?
Mert így problémás lesz megszabadulni a vonzalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!