Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
Persze. Mi van abban? Nem kötelez semmire.
2/25 anonim válasza:
Mertem
2 szer pozitív csalódás volt de a többi katasztrófa.
3/25 anonim válasza:
Miért ne,kell valami izgalom ebben a jó időben.
7/25 anonim válasza:
Sosem vágytam rá. Miért randizzak olyan emberrel, aki 50% hogy bejön-e? Baromi kínos lehet, mikor meglátod, és abban a pillanatban tudod, hogy ebből nem lesz semmi, de azért le kell ülni bájcsevegni egy kicsit.
8/25 anonim válasza:
Soha, tuti nem mennék bele. 26L
9/25 anonim válasza:
voltam,és mennék is újra!
Szerintem nagyon izgalmas!
10/25 anonim válasza:
Igen, max megtudom az elején,hogy nincs szikra, és nem is lesz, de attól még lehet jó fej, és eltölthetünk kellemesen pár órát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!