Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a nő azt mondja neki nem kell gazdag pasi,mmondom jaj de jó akkor én kellek neked van 10 millio forintos adósságom és mamahotelban lakom, aztán elkezd fanyalogni?
Figyelt kérdés
mert kiderul, hogy neki valami vidéki szegény paraszt kell aki 15 millios házban lakik, 1 millios öreg autoja van s maga feji a reggeli kávéjához a tejet a 3 milliós tehenéből?2021. febr. 16. 17:43
21/209 A kérdező kommentje:
Ismertem not aki adossagmentes pasit valasztott helyettem a pasi belerangatta egy hitelbe a penzzel meglepett s a no utana evekig tulorakkal torlesztette. Na mire ment az adossag nelkuli pasival?
2021. febr. 16. 19:33
22/209 anonim válasza:
Én is ezt mondom. De a te 10 milliód is édeskevés, abból még ki lehet jönni. Az igazi tiszta szívű nőkhöz még sok adósságon át vezet az út.
23/209 anonim válasza:
20-as ugye??? Azok a szep csillagos ejszakak a Nepligetben a kutyaszaros fuben, ahh😍 Az osszkephez azert fontos, hogy a pasi ne furodjon, es ne csak a kutyaguminak, de neki is legyen szaga! Ezt az erzest a normalis egzisztencia nem potolhatja!
24/209 anonim válasza:
Az háborog aki lenezi azt aki vidéki 15 milliós házban lakik? Mekkora arrogáns képmutató vagy.
25/209 A kérdező kommentje:
lenézést csak te látsz igy ez benned van
2021. febr. 16. 19:47
26/209 anonim válasza:
A 0 és a mínusz között azért van különbség. Nekem oké ha a nulláról indulva közösen kell felépíteni az életet, de az adósság meg már hátrányból indulás lenne.
Meg azért valamilyen szinten árulkodó, ha valaki ennyi tartozást összeszed, de nincs semmije. Akkor mire ment el a lóvé? Ezek szerint pazarló életmódot él, és nem képes előre gondolkodni.
27/209 anonim válasza:
Anyagiasságot csak te látsz, így ez benned van.
28/209 A kérdező kommentje:
"Akkor mire ment el a lóvé? Ezek szerint pazarló életmódot él, és nem képes előre gondolkodni". Mas lehetoseg is van azonban ennek a megtudasahoz kommunikacio kell. Akinek viszont ez nem megy azzal egy kapcsolatban sokkal komolyabb gondok is lesznek mint holmi adossag.
2021. febr. 16. 19:58
29/209 A kérdező kommentje:
Anyagiassagot sem en hoztam fel mint temat igy meg mindig benned van ez is
2021. febr. 16. 19:59
30/209 anonim válasza:
Milyen más oka lehet? Mivel a pénz nincs sehol, ezért nyilván nem értelmes (megtérülő) dologra ment el (pl. ház, autó). Tartozást örökölni nem lehet, pisztolyt pedig senki fejéhez nem fognak, hogy vegyen fel hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!