Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehetne kezdeni a magyaror...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne kezdeni a magyarországi férfitöbblettel? Így nem lehet normálisan élni, se családot alapítani. Bevándorló nőket kellene hívni?

Figyelt kérdés

Nálunk is vannak szegényebb országok a világon, csak vannak nők akiknek ez az ország is megfelelne. És az arab és fekete nők között is vannak szépek. Vagy már mindenkinek csak Nyugat-Európa felelne meg?

Ez meg ami van, ez nem állapot. Minden szingli nőre jut 10 szingli férfi alaphangon. Ebben az országban bárki bármit is mond, sokkal-sokkal több a férfi a fiatalabb korosztályokban mint a nő. Sokkal. Az ismerőseim közül a férfiak 70%-a egyedülálló, a nőknek csupán 10%-a.

Mit lehetne tenni ez ellen?

2021. febr. 16. 15:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

1. nincs olyan nagy ferfitobblet

2. nem ezert nincsen nod, hanem mert valoszinuleg egy frusztralt gyoker vagy

3. ha ketszer ennyi no lenne, se kellenel senkinek

4. nokent sokra mennek azzal a (szerinted) 10 ramjuto ferfival, ha abbol 9 olyan hasznalhatatlan nyomorult, mint te

5. ha szerinted ennyire nehez a ferfiak sorsa, akkor muttesd at magad nove, kerdes megoldva

2021. febr. 16. 16:18
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
#2 az baj ha én nem tartom hülye válasznak? :)
2021. febr. 16. 16:20
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
12: attól függ, hogy akkor is egyetértesz-e vele, ha te lennél a kiherélt példány, vagy ha a férfiak iránt vonzódsz, akkor az a pasi, akire nyáladzol :).
2021. febr. 16. 16:33
 14/29 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy több a pasi, de minőségi, normális, jó egzisztenciával bíró, intelligens férfi nagyon kevés van! 99%uk totál selejt, családalaoitásra pedig tökéketesen alkalmatlan!

És akkor már inkább egyedül, mint ezzel a 99%al...Normalis Nő nem szül ilyennek

2021. febr. 16. 16:38
 15/29 anonim ***** válasza:
87%
Én is külföldi (német) ferjet valasztottam magam mellé. Neked is nyugodtan lehet arab/stb feleseged
2021. febr. 16. 16:40
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
#13 mivel van barátnőm, így nem én lennék kiherélve. Hogy akkor kik lennének kiherélve? Természetesen azok, akik hülye kérdést tesznek fel. :)
2021. febr. 16. 17:23
 17/29 anonim ***** válasza:
25%
Az a pár% alfa görény kezelgeti a nők 80%-át akárhogy tagadják az álszent galandférgek.
2021. febr. 16. 17:42
 18/29 anonim ***** válasza:
71%

Nem gondolom, hogy a férjem alfa lenne, de ha azt gobdolod, hogy pár % alfa kezelgeti a Nők 80%át, akkor miért nem leszel te is az?

Nyivákoltok, hogy nincs Nő, holott van, csak inkabb vagyunk egyedül, mint valami incel lúzerrel

2021. febr. 16. 17:51
 19/29 anonim ***** válasza:
71%

Beszélj Viktorral, hogy törvényben kényszerítsük a nőket a házasságra és a közjószágok fialására.

Egyetem helyett mehetnek házasodni, gyárban gürizni nettó 120ért, mosni-főzni-takarítani otthon, és fialni.

A bevándorló nők is pont a csóró retkes mamahoteles magyar "férfira" vágynak, aki egy kenyeret nem tud megkenni magának, csak a spermáját tudja felajánlani a csokhoz.

Nagyon jól hangzik.

2021. febr. 16. 18:47
 20/29 Anett80 ***** válasza:
73%

Én azt látom a környezetemben hogy sok férfi alaposan túlértékeli magát a párkeresés terén,és 20-30 év közötti tökéletes testű, hosszú, dús hajú, szép arcú nőket keresnek.

65éves férfi ismerősöm is a társkeresőkön keresgél,aki pocakos,teljesen ráncos,ősz és szinte teljesen fogatlan,esténként a dupla műfogsorát pohárba teszi maga mellé.30 éves,csinos,szép arcú feleséget keres,aki esetleg még szül neki egy gyereket.Pont ma beszéltem vele, ma is ez volt a téma, hogy nősülni akar.

Én 40éves gyerekes nő vagyok, de még nekem sem kellene, mert a 25év korkülönbség nagyon sok, úgy néz ki, mint az apám. Ezen kívül teljesen elhanyagolja magát, nem fürdik,sokszor a fogát sem teszi be, pedig új fogsort csináltatott. Pedig mondtam neki ha fiatal asszonyt akar, sokkal igényesebbnek kell lennie a külsejére, adnia magára, hordani a fogsort és új ruhákat venni.De nem érti meg...

Sok férfi nem néz tükörbe és nem veszi észre hogy megöregedett,megcsúnyult és ugyanazok az igényei mint 30-40 évvel ezelőtt,a csinos, széparcú,hosszú hajú fiatal nő.

2021. febr. 16. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!