Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne kezdeni a magyarországi férfitöbblettel? Így nem lehet normálisan élni, se családot alapítani. Bevándorló nőket kellene hívni?
Nálunk is vannak szegényebb országok a világon, csak vannak nők akiknek ez az ország is megfelelne. És az arab és fekete nők között is vannak szépek. Vagy már mindenkinek csak Nyugat-Európa felelne meg?
Ez meg ami van, ez nem állapot. Minden szingli nőre jut 10 szingli férfi alaphangon. Ebben az országban bárki bármit is mond, sokkal-sokkal több a férfi a fiatalabb korosztályokban mint a nő. Sokkal. Az ismerőseim közül a férfiak 70%-a egyedülálló, a nőknek csupán 10%-a.
Mit lehetne tenni ez ellen?
1. nincs olyan nagy ferfitobblet
2. nem ezert nincsen nod, hanem mert valoszinuleg egy frusztralt gyoker vagy
3. ha ketszer ennyi no lenne, se kellenel senkinek
4. nokent sokra mennek azzal a (szerinted) 10 ramjuto ferfival, ha abbol 9 olyan hasznalhatatlan nyomorult, mint te
5. ha szerinted ennyire nehez a ferfiak sorsa, akkor muttesd at magad nove, kerdes megoldva
Lehet, hogy több a pasi, de minőségi, normális, jó egzisztenciával bíró, intelligens férfi nagyon kevés van! 99%uk totál selejt, családalaoitásra pedig tökéketesen alkalmatlan!
És akkor már inkább egyedül, mint ezzel a 99%al...Normalis Nő nem szül ilyennek
Nem gondolom, hogy a férjem alfa lenne, de ha azt gobdolod, hogy pár % alfa kezelgeti a Nők 80%át, akkor miért nem leszel te is az?
Nyivákoltok, hogy nincs Nő, holott van, csak inkabb vagyunk egyedül, mint valami incel lúzerrel
Beszélj Viktorral, hogy törvényben kényszerítsük a nőket a házasságra és a közjószágok fialására.
Egyetem helyett mehetnek házasodni, gyárban gürizni nettó 120ért, mosni-főzni-takarítani otthon, és fialni.
A bevándorló nők is pont a csóró retkes mamahoteles magyar "férfira" vágynak, aki egy kenyeret nem tud megkenni magának, csak a spermáját tudja felajánlani a csokhoz.
Nagyon jól hangzik.
Én azt látom a környezetemben hogy sok férfi alaposan túlértékeli magát a párkeresés terén,és 20-30 év közötti tökéletes testű, hosszú, dús hajú, szép arcú nőket keresnek.
65éves férfi ismerősöm is a társkeresőkön keresgél,aki pocakos,teljesen ráncos,ősz és szinte teljesen fogatlan,esténként a dupla műfogsorát pohárba teszi maga mellé.30 éves,csinos,szép arcú feleséget keres,aki esetleg még szül neki egy gyereket.Pont ma beszéltem vele, ma is ez volt a téma, hogy nősülni akar.
Én 40éves gyerekes nő vagyok, de még nekem sem kellene, mert a 25év korkülönbség nagyon sok, úgy néz ki, mint az apám. Ezen kívül teljesen elhanyagolja magát, nem fürdik,sokszor a fogát sem teszi be, pedig új fogsort csináltatott. Pedig mondtam neki ha fiatal asszonyt akar, sokkal igényesebbnek kell lennie a külsejére, adnia magára, hordani a fogsort és új ruhákat venni.De nem érti meg...
Sok férfi nem néz tükörbe és nem veszi észre hogy megöregedett,megcsúnyult és ugyanazok az igényei mint 30-40 évvel ezelőtt,a csinos, széparcú,hosszú hajú fiatal nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!