Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél az igazat mondjam vagy próbáljak szépíteni? Munkanélküliség
Covid miatt a munkahelyem megszűnt ,egy ideig tervezték a nyitást de már végleges a döntés, csődbe ment nem bírta tovább.
Azóta sajnos semmit nem találtam.
Ismerkedés során ezt bevalljam vagy próbáljam szépíteni ? De hazudni sem akarok nem is szoktam de ez most kellemetlenül érint.
26N
21 Az egész családi életet nem szerettem volna kiteregetni ide,mert ez párkeresési probléma miatt lett feltéve.
Igaz 26 éves vagyok de úgy alakult, hogy elég kicsi tesóm van, akit anyum egyedül nevel. Emiatt be kell segítsek neki. Ha ilyen munkát vállalnék, nem tudnék segíteni , akkor anyum vesztené el az állásàt , alóluk húznám ki a talajt ezzel.
De ettől függetlenül fiatal nő vagyok és nem szeretnék magányosan élni, szeretnék pàrkapcsolatot.
23 Igen nő vagyok, dehàt a nyitóban is írtam 26N
Igazából az lenne jó ha munkát és pasit is találnék 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!