Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél az igazat mondjam vagy próbáljak szépíteni? Munkanélküliség

Figyelt kérdés

Covid miatt a munkahelyem megszűnt ,egy ideig tervezték a nyitást de már végleges a döntés, csődbe ment nem bírta tovább.

Azóta sajnos semmit nem találtam.

Ismerkedés során ezt bevalljam vagy próbáljam szépíteni ? De hazudni sem akarok nem is szoktam de ez most kellemetlenül érint.

26N

2021. febr. 13. 19:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Értem. És miattuk miért nem mehetsz gyárba dolgozni? Nekem ez kifogasnak hangzik!
2021. febr. 14. 19:25
 22/26 A kérdező kommentje:

21 Az egész családi életet nem szerettem volna kiteregetni ide,mert ez párkeresési probléma miatt lett feltéve.

Igaz 26 éves vagyok de úgy alakult, hogy elég kicsi tesóm van, akit anyum egyedül nevel. Emiatt be kell segítsek neki. Ha ilyen munkát vállalnék, nem tudnék segíteni , akkor anyum vesztené el az állásàt , alóluk húznám ki a talajt ezzel.

De ettől függetlenül fiatal nő vagyok és nem szeretnék magányosan élni, szeretnék pàrkapcsolatot.

2021. febr. 14. 19:37
 23/26 anonim ***** válasza:
17%
Jaaa. Nő vagy!? Akkor nincs gáz! Aimá találsz pasit
2021. febr. 14. 19:42
 24/26 A kérdező kommentje:

23 Igen nő vagyok, dehàt a nyitóban is írtam 26N

Igazából az lenne jó ha munkát és pasit is találnék 😀

2021. febr. 14. 19:46
 25/26 Noren1989 ***** válasza:
Nyugi, előbb-utóbb mindkettő lesz!
2021. febr. 14. 19:48
 26/26 Csabeszmester ***** válasza:
100%
Ha nőként vagy munkanélküli akkor semmi gondod nem lessz az ismerkedéssel,bármit elnéznek neked. Ha férfiként vagy éppen munka nélkül,akkor kb. a Sátán kategória lennél,függetlenül attól hogy miért lettél munkanélküli pár hétre/hónapra,ha elvállalsz valami melót ideiglenesen hogy megszűnjön a munkanélküli státusz akkor az lessz a probléma,ha meg kevés a fizu vagy nem presztizsnek számító munkakör akkor az a probléma. Úgyhogy nyugi,senki nem fog megkövezni azért mert nőként nem vállalsz be műszakos gyári melót (amit amúgy teljes mértékben megértek),hanem a szakmádba vágó állást keresel!! :)
2021. febr. 15. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!