Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél az igazat mondjam vagy próbáljak szépíteni? Munkanélküliség

Figyelt kérdés

Covid miatt a munkahelyem megszűnt ,egy ideig tervezték a nyitást de már végleges a döntés, csődbe ment nem bírta tovább.

Azóta sajnos semmit nem találtam.

Ismerkedés során ezt bevalljam vagy próbáljam szépíteni ? De hazudni sem akarok nem is szoktam de ez most kellemetlenül érint.

26N

2021. febr. 13. 19:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Mindig az igazat. Óriási veszekedés tud lenni a kamuzásból, vagy akár végleg el is lökheted magadtól, ha olyan személy.
2021. febr. 13. 19:27
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Azért munkanélküliség és munkanélküliség közt is van különbség. Tedd hozzá, hogy mit teszel azért, hogy változzon a helyzet, és mik a hosszú távú terveid.

Gond akkor van, ha valaki régóta munkanélküli és érezni rajta, hogy ez neki így pont megfelel.

2021. febr. 13. 19:52
 13/26 A kérdező kommentje:
12 Keresek állást, nyilván nem erre rendezkedem be. Előtte egyszer voltam munkanélküli 2 hónapot de annak màr 6 éve. Nem adom fel keresek kitartóan, “örökké nem eshet”
2021. febr. 13. 20:00
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a srácok ezt sokkal jobban tolerálják mint a lányok, azaz fordított esetben.

Nem egy jó pont senkinél, de ha bejössz valakinek szinte tuti hogy nem fogja érdekelni hogy van-e éppen munkád. Persze csak nőként nem gázos, a munkanélküli férfi jobban jár ha elfelejti a társkeresést amíg nincs munkája.

2021. febr. 14. 00:17
 15/26 anonim ***** válasza:

En ugyan hazas vagyok de ha meg ott tartanek hogy part keresnek magam melle akkor fontos hogy ne legyen lusta es ne legyen valogatos munka teren. Nem baj ha munkanelkuli de ne azt lassam hogy azert munkanelkuli mert valogat a munkak kozt vagy lusta es mindig elkuldik a munkahelyekrol. Legyen annyi benne hogy ne konyhalanykent akarjon dolgoni egy menzan hanem torekedjen a jobb munkahelyre.

Az hogy valaki munkanelkuli az nem gond. Keress aktivan allast es ha eddig pl szakacs voltal egy etterembe akkor ne azt vard hogy majd kinyitnak az ettermek hanem keress mas teruletet es torekedj arra hogy a kepessegeidhez kepest a leheto legjobb legyen.

Egyertelmu hogy ne kamuzz a fiunak. Mondd neki hogy jelenleg munkat keresel. Valsaghelyzet van, ezert nem meglepo hogy vannak vallalkozasok amik tonkrementek es vannak emberek akik elvesztettek a munkajukat.

2021. febr. 14. 15:48
 16/26 A kérdező kommentje:

15 Sajnos ez nem egészen így van, ahogy írtad, hogy akkor keressek más területen.

Ehhez értek , ez a szakmám (pincér) ebben van gyakorlatom ,máshoz nem is igazán értek.Jelentkeztem én más jellegű állásokra is,de végzettség és tapasztalat nélkül elég kevés az esélyem.

Megszivtam most ezzel eléggé.

2021. febr. 14. 17:45
 17/26 anonim ***** válasza:
53%
Gyárba pl mindig keresnek embert
2021. febr. 14. 18:48
 18/26 A kérdező kommentje:
17 Családi okok miatt a műszakozás nem megoldható.
2021. febr. 14. 19:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondtad, hogy nincs párkapcsolatod?
2021. febr. 14. 19:12
 20/26 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatom nincs, de attól még családom van anyum, tesóm stb.
2021. febr. 14. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!