Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz a dolgom társkeresésben, ha egyoldalú kapcsolatot akarok a saját javamra és nem érdekel a másik fél?
Figyelt kérdés
Férfiak ti belemennétek ilyenbe?2021. febr. 12. 07:32
12/22 anonim válasza:
Szerintem ilyen kapcsolat nem létezik. Miért lenne veled valaki, ha neki nem jó? Rövid ideig működhet, amíg hisz a változásban, nincs abból elege, hogy semmit se kap.
13/22 A kérdező kommentje:
Attól még lehet jó neki, hogy én nem teszek érte.
2021. febr. 12. 08:23
14/22 anonim válasza:
Persze, simán találsz valami pasikát, de férfit így nem fogsz.
15/22 anonim válasza:
Hogyan szerethetsz valakit, ha nem akarsz érte semmit tenni? Miért akarsz hosszútávon vele lenni?
16/22 anonim válasza:
magyarán úgy akarsz kapcsolatot, hogy önző g..i vagy?
Sry, pszichológust ajánlom nem azt, hogy másokkal szórakozz.
17/22 anonim válasza:
A szexpartner fogalma létezik. Dugtok, de más semmi. Ilyenre könnyen találsz embert. Csak te sem terhelheted akkor a saját problémáiddal. Láb szétnyit, reszelés, ürítés és kész, mehet mindenki dolgára.
18/22 anonim válasza:
Velem jól járnál, mert én is ilyen vagyok. Nulla empátia, magasról szarok a másikra. Nem érdekel, amit mond, az egyik fülemen be, a másikon ki. A beszélgetés úgy néz ki, hogy mondja a mondókáját, én meg "aha, ühüm", de a gondolataim teljesen máshol járnak.
19/22 anonim válasza:
szociopata....
könyörgöm ne menjen már az ilyen emberek közé és ne kezdjen már kapcsolatba. szórakozz a tudod kivel, de ne egy másik emberrel.
20/22 anonim válasza:
Kérdés, a "nem akarok semmit beletenni" mit takar... ha ez alatt azt érted, energiát nem akarsz belefektetni, de pl. szexelni szexelnél, és jól nézel ki, akkor szexkapcsolatot sztem találnál. Ha ennyi energiát sem áldoznál bele, hosszú távon nem találsz senkit, kiv, ha vkinek ez a fétise, de az annyira ritka, hogy nagggggyon kicsi az esélyed arra, hogy pont szembetaláld vele magad és neked is tetszeen az illető és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!