Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek kell lennem ahhoz,ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kell lennem ahhoz,hogy legalább egy nőnek bejöjjek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 16:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
a másik felet sosem te érdekled, hanem az, amit magukból vetítenek ki rád. ha nem illesz egyik template-jébe sem, senki rád sem hederít.
2021. febr. 15. 08:40
 22/23 Victor C. ***** válasza:

Nem a külsőddel van a gond, hanem a belsőddel.

Volt egy haverom, alacsony, lófejű, semmiképp nem "hejjes fiju", nem tehetős vagy gazdag, de a csajok imádták. Ragadtak rá. Egyszerűen nem értettük akkor, felfoghatatlan volt. Irigykedtünk is persze - Matyira...

Viszont, visszagondolva, közvtlen, humoros, odafigyelő, értelmes-okos, nem megosztó, jó beszélőképességű fickó volt. Én ennyire emlékszem.

A csajok számára lehettek más és több pozitivumok is, (sőt biztos hogy voltak), amiket én nyilvánvalóan nem érzékeltem mint himnemű.

Szóval ez IGY működik, de alapjábanvéve eléggé érthetetlen...

2021. febr. 17. 15:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem légy csak természetes, ne akard megjátszani magad. Ha nincs kellő

bedszélgető képességed, azon Te magad, egyedül is tudsz segiteni. Este, elalvás elött,vagy bármikor, ha csak teheted, gondolatban mindig beszélgess valamelyik nö ismerössel, mondj el neki valóságos, vagy képzeletbeli eseményeket, mesélj el filmeket, könyveket bármit. És ha valamennyire ismered, probáld kitalálni, mit fog rá válaszolni. Amikor találkozol Vele, mindig lesz témád, nem fog nehezen menni a beszélgetés,

sőt, még könnyebb is lesz, mint a képzeletbeli csevegés.

2021. febr. 21. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!