Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kell lennem ahhoz,hogy legalább egy nőnek bejöjjek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 16:42
11/23 anonim válasza:
Amúgy megsúgom, hogy már másabbak egy kicsit Budapesten és pl kicsit távolabb Tatán.
12/23 A kérdező kommentje:
nem tudom,mármint nem értem azt,hogy a férfiak 80 % nak hogy nincs ilyen gondja mint nekem,magyarországon...
2021. febr. 10. 16:50
13/23 anonim válasza:
80%-ának?
Mármint összességében vagy a 30-40 közöttiek 80%-ának?
14/23 A kérdező kommentje:
mivel soha nem kellettem a nőknek,így igen,az összes korosztályt nézzük a férfiaknál,azt látom hogy minden férfinak van nője,drogosnak,nőverőnek,munkakerülőnek,gonosznak,stb stb
jó,mostanában egyre többet látom panaszkodni a férfiakat,hogy nem kapnak választ neten,szóval én már nem értem
2021. febr. 10. 16:55
15/23 A kérdező kommentje:
jó,mondjuk persze,haverkodás terén is az kell mint nők terén,szórakoztató legyél,gondolja azt a másik hogy tőled jobb lesz az élete,önmagában az hogy jó ember vagyok,semmit nem ér
2021. febr. 10. 16:57
16/23 anonim válasza:
Nekem szinte egyik fiú haveromnak, ismerősömnek sincs nője, szóval nem vagy egyedül. Pedig sem én sem ők nem a 40+ -os korosztály.
17/23 anonim válasza:
Hát én inkább azt tanácsolnám, hogy ne "nőt" keress, szerintem senki se szeretné, hogy egy darab húsnak nézzék. Ne csak felszedni akarj valakit, sok nőnél, ha látják hogy csak a dumát nyomja, meg csak meg akar szerezni az nagyon rosszul jön át és persze rögtön elutasítóak lesznek. Próbáld megismerni azt a személyt aki esetleg bejön vagy akit kedvelsz. Ha azzal a gondolattal mész oda hogy na most megmutatod meg felszeded akkor biztos hogy nem lesz belőle semmi. Ne "nőt" keress, hanem beszélgess valakivel aki számodra érdekes személy, próbáld megismerni, a többi meg jön magától utána. És akkor remélhetőleg a hölgyet se csak egy alkalomra szeded össze, ha látja, hogy komolyan gondolod, rendes szándékait vannak.
18/23 A kérdező kommentje:
még beszélgetésre se kapok esélyt
2021. febr. 13. 11:25
19/23 Gonosz72 válasza:
Gazdagnak.Ha pénzed van minden nőt megkapsz.Ha eddig nem volt értelmes kapcsolatod nővel akkor ott már nálad van a hiba.Lehet,hogy meleg vagy.
20/23 dzsoz válasza:
Légy magabiztos,tudj beszélgetni! És ha kell hallgatni őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!