Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok probléma a nőkkel? Akinek van pénze, arra úgyis rácuppannak, de aki átlagfizetésű ember, az mindig csak a rosszat tapasztalja.
Figyelt kérdés
Nagyon rossz tapasztalatok:
Az egyik leszbikus, a másik a pénzéhes, a harmadik nem tudja mit akar.
2021. febr. 9. 20:53
21/22 anonim válasza:
14# el egy hullámon.
Sose voltam pénzes,egy rövid 5 éves időszakot kivéve.Elmondhatom neked,hogy abban az 5 évben sem volt más a nők terén.Mindig voltak jó csajaim,és a pénzkérdés nem volt kiélezve.Megmondom őszinten neked,hogy itt a gyakorin olvastam ,hogy a pénz a lényeg.Ez nekem elég fura és megdöbbentő volt.
Mintha egy másik világban lennék.
Azt simán el tudom képzelni,hogy vannak ilyen körök,ahol ez számít,és ott keresgélsz.De ne hidd,hogy ezeken kívül nincsenek szép nők,akik nem a penzre hajtanak.Mert de!!Vannak!!
22/22 A kérdező kommentje:
Hát az olyan kevés , hogy vagy foglalt, vagy megtalálni nem tudod, ahogy az 1 db tűt sem a 25 tonnás szénakazalban.
2021. febr. 11. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!