Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma velem?

Figyelt kérdés

Nemrégiben felfedeztem magamban, hogy a jelenlegi nő ideálom az rendkívül elcseszett. KB másfél éve valamiért ez az ideálom, általában ez sokat változott az idők alatt. Szóval:

-Nő

-180+ magas

-Vékony, sportol

-25 - 35 év közötti

-Valószínűleg szervezett bűnözéshez köthető

-Éppen kialakulóban párkapcsolata egy férfival, vagy azzal együtt van már

- Nárcisztikus/Nárcizmus

- Önbizalom hiány

- sebezhető (?) (<Ez utóbbit ösztönből írtam,de látok benne fantáziát hogy miért sikerült ide írnom)

Ugye, én sem vagyok egy szép személyiség, és általában ideáljaim/nekem tetsző nők sajnálatos módon jobb anyagi háttérrel is rendelkeznek, illetve jobban kiépített szociális hálóval mint én. Nem egyszer előfordult az életben, hogy azok a nők akik az ideáljaim/szerelmeim voltak, látva törékeny helyzetem és mivoltomat kiakartak volna használni/zsigerelni, és felhasználni ön-ön céljaiknak, és engem nagy bajba keverve/vagy olyan valamibe keverve, amiből rohadt élet hogy nem jövök ki jól vagy nagy és tartós veszteségek árán. Szóval jelenleg úgy érzem hogy elég sok probléma van velem, és mindig sikerül kifognom olyan embereket, akik a bűnözés valamely ágához köthetőek. Úgy érzem, nem véletlen, annak ellenére hogy én kerülöm a bűnözést, mint a szemét. Szóval, gondoltam fel teszem ide a kérdést, hogy nagyon el vagyok baxva, vagy csak egy kicsit, esetleg normális már a jelenleg Covid gazdaság pusztító helyzetben?

28F

2021. jan. 29. 01:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire súlyosnak érzed keress fel egy szakembert. Ha van rá mód akkor előbb egy közeli családtaggal vagy baráttal beszélj erről szerintem.

Amúgy meg ideál kérdés tök érdekes, nekem sosem volt legalábbis külső alapján nem, belső alapján már inkább.

2021. jan. 29. 03:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is inkább a belső értékekre mennék, de valamiért nem akar ez így működni. Szakember, ebben az időszakban? Kérdéses, de jó javaslat. Köszi a választ.
2021. jan. 29. 03:33
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

E kérdést nyomtasd ki és keress fel egy szakembert, nyomd a kezébe és kérj segítséget.

Felejtsd el a laikusként, pszichológiában járatlanaknak íródott, általad összeolvasott bulvárpszichológiai "tudást" (nárcisztikus stb).

2021. jan. 29. 05:28
 4/5 anonim ***** válasza:

A lelki segély itt hívható: 116-123 csak ennyi a telefonszám, de ha mobilról hívod, akkor biztos kell elé a 06.

De adnak e-mailben is tanácsot pszichológusok, írd be a google-ba, hogy pszichológiai tanácsadás ingyen.

2021. jan. 30. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem azt a felsorolást.Most van egy nő ismerősöd, akire ezek a paraméterek vonatkoznak? Mi az,hogy bűnöző? Ha ilyen kiderül, az ember rögtön otthagyja az illetőt.
2021. jan. 30. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!