Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a probléma?

Figyelt kérdés

Valamiért magamban keresem a hibàt hogy lassan egy éve nincs barátnőm, valamennyire önbizalom hiányom is van, lehet ez az oka?

Magamról: szakmunkát végzek, amivel jól keresek

Saját lakásom van

Jó humorom van

Elég jól öltözködök

Magas vagyok

Illetve lehet hogy az előző kapcsolatom miatt érzem azt hogy nem vagyok elég jó?

A netes ismerkedésről nincs jó tapasztalatom

2021. jan. 30. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Persze hogy veled. Ki mas lehetne hibas abban, hogy te nem boldogulsz?
2021. jan. 30. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha most nem a covid évét írnánk, azt mondanám, hogy igen, veled van a baj. Viszont így, nem olyan egyértelmű. Sokaknak nem megy az online társkeresés, társaságba meg most nem lehet eljutni, így sokáig egyedül maradnak.
2021. jan. 30. 22:46
 3/10 xMeph válasza:
23%
Esélytelen párt találni, nem számít milyen vagy. Én is neten próbáltam volna ismerkedni, de még egy nőt sem érdekelt semmi velem kapcsolatban. 2m magas, állítólag sármos(!), 30-cas férfi vagyok. Egyetemet végeztem, világszínvonalú fejlesztésekben veszek részt, régen írónak készültem, sokat sportoltam. Ezernyi dolog érdekel, egy nő viszont addig sem jut el agyilag, hogy megtanuljon köszönni. Szóval, nem feltétlenül veled van a baj, az új generációkban a nők elferdültek agyilag a túlzott netes érdeklődés miatt (a férfiakkal is gond van, elvégre ők tették őket ilyenné). Szerintem foglalkozz mással, én is azt teszem, kár emiatt őrölnöd magad. Túl rövid az élet ahhoz. Talán még jobban is jársz, ha egyedül vagy, én már elég jól megszoktam, és nem is fogok alkalmazkodni senkihez.
2021. jan. 31. 04:26
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
túl rövid élet, túl rövid farok... ilyen okok játszhatnak. A péniszméret az utolsóról jutott eszembe, hasonló adottságokkal nincs csaja, a mikropénisz miatt.
2021. jan. 31. 07:33
 5/10 xMeph válasza:
39%
Látom a sok nagyokos lepontozta a válaszomat.:D Máshol napi 60 ezer ft-ot fizetnek a tanácsaimért, jó lenne inkább felfogni amit írok. Igenis problémák vannak a netes társkeresésben, és ennek okai vannak. Tudom, nehéz felfogni, főleg nőként.
2021. jan. 31. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:

" lassan egy éve nincs barátnőm"

A végén még megsajnállak. Ez itt az incelek gyűjtőhelye, 3x éves pasiké, akiknek még SOHA nem volt senkijük. Te meg itt vernyákolsz, hogy "jaj, nincs barátnőm egy éve". Kerítsél!

2021. jan. 31. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
5: " Máshol napi 60 ezer ft-ot fizetnek a tanácsaimért" A tévében 200ezret is keresnek távgyógyítással. Ettől még nem lesznek valid értelmes válaszaik.
2021. jan. 31. 17:09
 8/10 xMeph válasza:
61%
Igen, de akkor fuss neki még egyszer a hsz-emnek, talán ötödjére sikerül megérteni a mögöttes tartalmát.:D Esetleg regisztrálj férfiként egy párkeresőre, meglátjuk hány szép és értelmes nő fog neked írni.
2021. jan. 31. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Mögöttes tartalom? Mi lenne az? Direktben leirtál mindent... ez sima rinyálás igy. Semmi tartalma, mögötte max egy fekete lyuk.
2021. jan. 31. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Engedd el, xMeph... Te túl intelligens vagy az itteni törzsközönséghez. A netes társkeresés férfioldali mítosza ugyanúgy örökké élni fog, mint mikor a szerencsejátékfüggő emberek bizonygatják, hogy a lottó ötösre bizony 50-50% esélyed van, mert vagy megnyered vagy nem. Meg hogy ők már mennyit nyertek a kaszinókban meg a sorsjegyeken.

Depresszív realizmus egyébként, ami nekünk van. És a hurráoptimista emberek nyilván nem fognak erőlködve megváltozni, ahogy a drogosok közül is kevesen gyógyulnak ki önként, saját erőből, sokuk még kényszergyógykezelés után is visszaesik.

Mi pedig bár szeretnénk boldogok lenni, de pont a racionalitásunk ami megakadályoz a tudatos valóságtorzításban. Mint mikor bámulsz a semmibe és oda akarsz képzelni egy szörnyet, de nem megy. Mert bármennyire erőlködsz, maximum gondolatban tudod vizualizálni, de tisztában vagy vele, hogy nem létezik, nem valós és így megkérőjelezed az egész dolog értelmét.

És csak irigyled, mikor például valakinek akkora az egója, hogy rámosolyog egy lány és utána közli veled, hogy amúgy bepróbálkozott volna annál a lánynál és simán megdughatta volna, csak ő hűséges a barátnőjéhez. Bámulatos, mindig irigyeltem ezeket az embereket, akik ilyen mértékben képesek a valóságtorzításra. Csak az volt frusztráló, mikor az észt próbálták osztani nekem.

2021. febr. 9. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!