Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a probléma?
Valamiért magamban keresem a hibàt hogy lassan egy éve nincs barátnőm, valamennyire önbizalom hiányom is van, lehet ez az oka?
Magamról: szakmunkát végzek, amivel jól keresek
Saját lakásom van
Jó humorom van
Elég jól öltözködök
Magas vagyok
Illetve lehet hogy az előző kapcsolatom miatt érzem azt hogy nem vagyok elég jó?
A netes ismerkedésről nincs jó tapasztalatom
" lassan egy éve nincs barátnőm"
A végén még megsajnállak. Ez itt az incelek gyűjtőhelye, 3x éves pasiké, akiknek még SOHA nem volt senkijük. Te meg itt vernyákolsz, hogy "jaj, nincs barátnőm egy éve". Kerítsél!
Engedd el, xMeph... Te túl intelligens vagy az itteni törzsközönséghez. A netes társkeresés férfioldali mítosza ugyanúgy örökké élni fog, mint mikor a szerencsejátékfüggő emberek bizonygatják, hogy a lottó ötösre bizony 50-50% esélyed van, mert vagy megnyered vagy nem. Meg hogy ők már mennyit nyertek a kaszinókban meg a sorsjegyeken.
Depresszív realizmus egyébként, ami nekünk van. És a hurráoptimista emberek nyilván nem fognak erőlködve megváltozni, ahogy a drogosok közül is kevesen gyógyulnak ki önként, saját erőből, sokuk még kényszergyógykezelés után is visszaesik.
Mi pedig bár szeretnénk boldogok lenni, de pont a racionalitásunk ami megakadályoz a tudatos valóságtorzításban. Mint mikor bámulsz a semmibe és oda akarsz képzelni egy szörnyet, de nem megy. Mert bármennyire erőlködsz, maximum gondolatban tudod vizualizálni, de tisztában vagy vele, hogy nem létezik, nem valós és így megkérőjelezed az egész dolog értelmét.
És csak irigyled, mikor például valakinek akkora az egója, hogy rámosolyog egy lány és utána közli veled, hogy amúgy bepróbálkozott volna annál a lánynál és simán megdughatta volna, csak ő hűséges a barátnőjéhez. Bámulatos, mindig irigyeltem ezeket az embereket, akik ilyen mértékben képesek a valóságtorzításra. Csak az volt frusztráló, mikor az észt próbálták osztani nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!