Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Randivonalra megéri előfizetni?
Többször hallottam már, hogy a nők nem válaszolnak a levelekre illetve az automatikus előfizetés miatt nehéz azt lemondani és így fölöslegesen fizet az ember.
38 éves veszprémi férfi vagyok.
Persze, lemondassal nem volt gond, minden teljesen egyertelmuen le van irva. Ugyanugy mukodik, mint a Spotify: ha nem mondod, hogy nem kered, akkor levonjak a kovetkezo havit is.
Ha ezt mindenkeppen el akarod kerulni, akkor akar amint kifizetted az elso osszeget, azonnal le is mondhatod, mert amit kifizettel idot, az megmarad.
En "bennhagytam" 2 hetet, mert annyira elment a kedvem tole, hogy fogtam magam es toroltem a profilomat.
Remelem neked nagyobb sikered lesz!
Fölregisztráltam és rengeteg nő van fenn. Egyik szebb mint a másik. Valamint van fenn jó néhány kép nélküli is. Szinte hihetetlen menyi facér nő van a közelemben és én egyiküket sem ismerem.
Én komoly kapcsolatra gondoltam de természetesen semmi jónak az elrontója nem vagyok. :)
Úgy gondolom inkább keresek valami ingyenes társkeresőt mert ez nekem kicsit gyanús. Nem a pénzt sajnálom, hanem az időmet.
Szerintetek jól teszem?
Kerdezo, ne legyel mar ennyire tutyimutyi!!!!!
Dontsd el, hogy egy probat meger-e 6-8 ezer forint, amibol 3 honapra elofizetsz. En ugy voltam vele, hogy ennel sokkal tobb penzt sokkal nagyobb hulyesegekre is elkoltottem mar, ugyhogy kiprobaltam.
De ez a lamentalas, amit itt csinalsz mar kezd egy picit kabareba illo lenni.
Ha mar idorol beszelsz, akkor az ingyenesen nem ugyanaz az ido fog eltelni, mint a fizetoson? :D
Regisztralj, es kezdj el keresni, uzeneteket irni, randikat szervezni, ne pedig itt vergodj, hogy jaj most akkor fizessek-e vagy ne? Szerinteteeeeek?
Ra dizni is majd mi menjunk el helyetted?
Szedd ossze magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!