Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan tökéletes álomnőket találni, mint VV Merci?
poén kérdés
5. Előttem is mindig ez van. Borzalmas lehet non-stop azt az eltorzított, infantilis hangot hallani. Sajnos sok nő csinálja ezt, valamiért ettől érzik magukat nőiesebbnek (nő vagyok én is).
Nem troll kérdés. Mindig egy ilyen típusú lányról álmodoztam és valahogy mindig csak ilyen "nyűgözz le" pofájú jégkirálynőkbe botlottam vagy férfigyűlölő, súlyosan frusztrált nők akartak "barátkozni", akiket szerintem az anyjuk ostorral vert, hogy házicselédkedjenek, mert annyira triggerelte őket a téma, hogy szóba se kellett hozni semmilyen téren, bármilyen irreleváns beszélgetéstől eljutottak néhány mondaton keresztül oda, hogy bezzeg a nőknek házicselédkedniük kell aztán amikor próbáltam rávilágítani, hogy én ilyesmit sosem vártam el, sőt mondtam, hogy szakadjon már le a konyháról és bújjon vissza mellém, akkor még felhasználta ellenem, hogy mert egy tipikus igénytelen féreg disznó férfi vagyok, meg amúgy sem vagyok egy hú de extra, de egy igazán jó pasi, mint Enrique Iglesias vagy Johnny Depp tuti elvárná.
Meg persze voltak még az elérhetetlenek, de azokat nem számolom bele, mert elérhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!