Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan tökéletes álomnőket találni, mint VV Merci?

Figyelt kérdés
Külsőre is szép, de főként a belső tulajdonságaira, személyiségére gondolok. Hova tűntek az ilyen nagyon aranyos, bújós, cuki lányok?

2021. febr. 9. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Ő még nem nő, hanem kislány, belsőre legalábbis mindenképp.
2021. febr. 9. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
dohánybolt, szoli recepció
2021. febr. 9. 15:37
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
dubajban!
2021. febr. 9. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jot nevettem
2021. febr. 9. 16:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az az álomnő, hogy egyik percben úgy beszél, mint egy 5 éves kislány, utána meg, hogy telibe szájbab@szla@k te köcsög kis szarrágó?
2021. febr. 9. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

poén kérdés

5. Előttem is mindig ez van. Borzalmas lehet non-stop azt az eltorzított, infantilis hangot hallani. Sajnos sok nő csinálja ezt, valamiért ettől érzik magukat nőiesebbnek (nő vagyok én is).

2021. febr. 9. 18:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ez ugye egy troll kérdés? a dohánybolt/szoli válaszon felnevettem, so accurate
2021. febr. 9. 23:18
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem troll kérdés. Mindig egy ilyen típusú lányról álmodoztam és valahogy mindig csak ilyen "nyűgözz le" pofájú jégkirálynőkbe botlottam vagy férfigyűlölő, súlyosan frusztrált nők akartak "barátkozni", akiket szerintem az anyjuk ostorral vert, hogy házicselédkedjenek, mert annyira triggerelte őket a téma, hogy szóba se kellett hozni semmilyen téren, bármilyen irreleváns beszélgetéstől eljutottak néhány mondaton keresztül oda, hogy bezzeg a nőknek házicselédkedniük kell aztán amikor próbáltam rávilágítani, hogy én ilyesmit sosem vártam el, sőt mondtam, hogy szakadjon már le a konyháról és bújjon vissza mellém, akkor még felhasználta ellenem, hogy mert egy tipikus igénytelen féreg disznó férfi vagyok, meg amúgy sem vagyok egy hú de extra, de egy igazán jó pasi, mint Enrique Iglesias vagy Johnny Depp tuti elvárná.

Meg persze voltak még az elérhetetlenek, de azokat nem számolom bele, mert elérhetetlenek.

2021. febr. 10. 00:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Az ágyban, "pizsomában" :D
2021. febr. 10. 09:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen műsorban szerepel az max rémálomnő lehet...
2021. febr. 10. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!