Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a nőről és a videó tartalmáról?
https://www.youtube.com/watch?v=k8UOCkniq_g
Semmi rosszindulat vagy konfliktusgenerálás! Csupán szubjektív véleményekre vagyok kíváncsi. Köszi.
Az a véleményem, hogy neki szerencséje volt, jó élete van, hajrá.
Azt viszont kártékonynak tartom, hogy azzal eteti a követőit, hogy ez bárkinek sikerül. Viszont van neki üzleti vénája, el lehet ezt adni a nem gondolkodó embereknek. Nézni nem kötelező, akit nem érdekel, az nem foglalkozik vele.
Szerintem ronda. A boltban szebb nők vannak.
Engem az jobban aggaszt, hogy a like-dislike arány az nem fordítva van és sajnos nagyon sokat elárul a mai társadalomról.
Dugnám, nem gyengén!
De az ilyen "bevonzom" elmegyek a jósomhoz" meg hasonló mentalitású nők nálam az 1 dugás és viszlát kategória.
Én sokat gondolok az Alexis Texas-ra. Naaaagyon sokat, úgy beakarom vonzani, hogy már a fejem is fáj tőle, pedig napi 3x is csinálok egy bevonzzás percet és olvasom a szabó péter mester idézeteit...
Még mindig semmi😥
Töröltetni fogja a művésznő a kérdést, már párat töröltetett csak szólok. Nem néztem végig, de nehogy higgyetek akármit is xDD
Ez egy holland (és még sorolhatnám) kur*va volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!