Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szánalmasabb? Incel lenni, vagy ezért másokat hibáztatni?
Figyelt kérdés
Nem indítok szavazást, mert a válaszaitok szóbeli megindoklására vagyok kíváncsi.2021. febr. 9. 07:25
41/45 anonim válasza:
Csak hogy legyen egy konsturktív hsz. is:
Kétfajta emberből lesz incel.
Az egyik az elkényeztetett gyerek,aki megszokta,hogy hisztivel,vergődéssel mindent el lehet érni,mert a szülei engedtek neki.Az ilyenek szoktak másokat hibáztatni,mert nem értik,mi változott meg,miért nem alkalmazkodik hozzájuk a világ.Fel sem fogják,hogy velük van baj.Általában őket tekintik incelnek,mivel ők a leghangosabbak.
A másik csoport a töröttek.Alapból hiányosak a szociális készségeik,nem tudják,mit kellene csinálniuk.Túl sokszor alázták meg,nevették ki,utasították el őket,nem akarják,hogy újra megtörténjen,ezért elzárkóznak.Ezekkel nincs sok gond,csendben elemésztik saját magukat.
42/45 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2021. febr. 13. 12:06
43/45 anonim válasza:
41: Alapvetően a második csoportnak gondolom magam, de mindig voltak barátaim, sőt "havernőim" is, munkahelyeken is hamar beilleszkedtem mindig, nem gondolnám annyira szociális analfabétának magam. Egyszerűen a barátságtól több sosem alakult ki.
44/45 anonim válasza:
Én is ismerek incelt. Férjemnek szokott segíteni a cégnél. Mikor először találkoztunk, volt benne valami furcsa, nem olyan volt mint a többi férfi. Ez pár hónapig így is maradt, aztán egy év végi buliban kicsit kezdett oldódni. Kiderült, hogy sok minden érdekli, értelmesen lehet vele beszélgetni is, sőt humora is van. Így 8 év elteltével ha elfelejtem az első pár hónapot, akkor inkább azt nem értem, hogy miért nincs mellette egy nő és miért nem szaladgálnak körülötte a gyerekei? Viszont ott az az első pár hónap. Ahogy én egy magának való, egyáltalán nem érdekes férfinak gondoltam, úgy szerintem más nők is így vannak ezzel. Megismerni sem akarják, mert én sem akartam volna az első benyomások alapján. Szóval nem minden incel nőgyűlölő és nem is nem is mind hibáztat másokat a sikertelenségéért. Őt nem tartom szánalmasnak. Aki viszont mindenért másokat hibáztat, az már szánalmas.
45/45 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2021. febr. 19. 05:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!