Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas ölelésért fizetni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 01:16
2/23 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem egy kicsit igen. Rokonok és barátok sincsenek?
3/23 A kérdező kommentje:
nincs senki sem.
2021. jan. 17. 01:21
4/23 anonim válasza:
Szerintem is inkább elkeserítő.
5/23 anonim válasza:
Emberi ölelésre vágysz?
Vagy szexuális értelemben?
Egy emberi ölelést ember társamnak emberségből ingyen is megtenném.
6/23 A kérdező kommentje:
mindkettő jól esne.
2021. jan. 17. 01:24
7/23 anonim válasza:
Szerintem, ha pénzért kapsz ölelést, az nem esne jól.
Bizonyíték? A kérdésed...
8/23 anonim válasza:
És pénzért kielégítene? Mármint a lelkedet is? Mert engem nem. De én nő vagyok, ingyen is megkaphatnám bármikor az ál-öleléseket és ál-szexeket, de úgy se elégít ki, ha nincs benne érzelem.
9/23 anonim válasza:
Valaki csak közel áll hozzád.
Ha nincs rokon, egy kolléga vagy barát
10/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszen, de megpróbálnám közben elfelejteni, hogy pénzért történik és csak elképzelni azt, hogy szeretnek
2021. jan. 17. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!