Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szánalmasabb? Incel lenni, vagy ezért másokat hibáztatni?

Figyelt kérdés
Nem indítok szavazást, mert a válaszaitok szóbeli megindoklására vagyok kíváncsi.
2021. febr. 9. 07:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
77%
28-as vagyok. Oké,feltérképezik az igényeimet,és megpróbálják realizálni,kb. felmérik,hogy kik illenének hozzám.Nyilván ilyen nőkből állna a kontroll csoport,a gond az,hogy ha nem tartom őket vonzónak,akkor annyi az egésznek.Ezt nem lehet kierőszakolni,elfogadom,hogy az én szintem a hajléktalan szállók páriái körül mozog,csak ettől még nem tartom őket vonzónak,ergo nem próbálok velük ismerkedni.(Mással sem,de ez már nagyon OFF.)
2021. febr. 9. 18:24
 32/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
2021. febr. 9. 19:27
 33/45 anonim ***** válasza:
67%

Nem biztos, hogy jól értem. Úgy értelmeztem, amit mondtál, hogy az incelek célja - illetve legalábbis a te célod - az, hogy a világ elismerje a létezéseteket, ne akarjanak "meggyógyítani", hanem mondjuk ki, hogy van ilyen. Illetve, engedjünk el, mert nincs értelme az életeteknek, na baszogassunk tovább, hagyjunk meghalni.

Egyúttal azt hallom ki belőle, hogy azért állsz ellen minden buzdító szándéknak, mert annyi kudarc ért, hogy többet már nem bírsz ki, és nem akarod még azt hallgatni, hogy errők te tehetsz.

Ha jól értettem, akkor ez engem nagyon elszomorít. :(

Valahol én ilyen helyzetben inkább azt csinálnám, hogy elengedném a dolgot. Ha nem lesz csajom, hát ne legyen, leszek jó másban. Ha meg is akarnék halni, akkor is ráér az holnap is, azért nézzük meg mi lesz ma.

Pici megjegyzés, ami szerintem fontos lehet: az incelek nem azért kapják az osztást, mert feladták a párkeresést, hanem azért, mert támadóan lépnek fel fórumokon. Ha a melegek azt mondogatnák, hogy a világ tette őket meleggé, akkor ők is kapnának rendesen.

Ha egy incel azt mondja: figyi srácok, valamiért egyszerűen nekem nem megy ez a csajozósdi, elment már a kedvem is tőle, nekem nem ér ennyit az egész, a baszogatás 90%-a kuka lenne.

2021. febr. 9. 21:02
 34/45 anonim ***** válasza:
64%
Ma sajnos az az általános nézet, hogy a férfi gond nélkül válogasson, és bárhogy is néz ki, még egy csúcsmodell is boruljon térdre ... A nő ha mer válogatni akkor ő már sugarbaby :D
2021. febr. 9. 21:06
 35/45 anonim ***** válasza:

"Ma sajnos az az általános nézet, hogy a férfi gond nélkül válogasson, és bárhogy is néz ki, még egy csúcsmodell is boruljon térdre ... A nő ha mer válogatni akkor ő már sugarbaby :D"

No, az incel kollégák ebben nem értenének egyet veled :).

2021. febr. 9. 21:09
 36/45 anonim ***** válasza:
47%

Nem velem beszélgettél eddig,de valamelyest találva érzem magam.Nem vagyok a klasszikus értelemben vett incel,nem gyűlölök/hibáztatok senkit(Jó,magamat igen,de az jogos.),és nem szoktam agyatlanul fröcsögni.

De: "Ha egy incel azt mondja: figyi srácok, valamiért egyszerűen nekem nem megy ez a csajozósdi, elment már a kedvem is tőle, nekem nem ér ennyit az egész",akkor le lesz b*zizva,ki lesz gúnyolva,számíthat rá,hogy nem veszik férfi számba,stb.

A "Miért nincs barátnőd?" kérdésre NINCS jó válasz.Ha nincs,nem is volt,és nem is akarsz,akkor kb. köcsögnek leszel elkönyvelve.

Nem vagyok homofób,semmi bajom a melegekkel,de rosszul esik a feltételezés,mert azt jelenti,hogy ha nem vagyok képes "nőt szerezni",akkor igazából nem is akarom a dolgot,mert...(lásd fent).Szerintem az incelek ezért gyártanak mondvacsinált ideológiákat a sikertelenségükhöz.Rossz érzés belegondolni,hogy selejt/kevesebb vagy,mint a többiek.

2021. febr. 9. 21:31
 37/45 anonim ***** válasza:

#31: "ha nem tartom őket vonzónak,akkor annyi az egésznek.Ezt nem lehet kierőszakolni,elfogadom,hogy az én szintem a hajléktalan szállók páriái körül mozog,csak ettől még nem tartom őket vonzónak,ergo nem próbálok velük ismerkedni."

Azért ahhoz, hogy a te szinted ott mozogjon, neked is azon a szinten kell lenned. Eleve fiatalon kerülne be a többség a rendszerbe, hiszen már sokan húszévesen tudják, hogy soha az életben nem lesz senkijük.

Meg te most egy társadalmi osztályt említettél, miközben tudod nagyon jól, hogy egy Palvin Barbi külsejű lány is lehet hajléktalan, csak a külseje miatt nem lesz sokáig hajléktalan. Még akkor sem, ha valami mentális betegsége van, kivéve ha nagyon súlyos mentális beteg és hörögve felfalja a rendőr arcát a dizánjerdrogtól.

#33: Van, aki szeretne meggyógyulni és ez a remény tartja életben, van, aki inkább elengedi és nem is akar így élni, a harmadik meg egyszerűen beletörődik.

A meleges hasonlatod azért nem jó, mert őket is azért támadták, mert felvállalták magukat, rejtőzködniük kellett.

És egy bizonyos kor után nekünk is rejtőzködnünk kell. Aki beletörődik, talán annak a legegyszerűbb, de a többiek ugyanúgy megkapják élőben is a támadásokat, amiket itt is, ha szóba kerül a téma, hogy "miért nincs barátnőd?"

Egy idő után meg már nem tudod elengedni a poénos beszólásokat, hogy "végül is, igazad van, a mai világban már nincsenek rendes lányok, éljenek a szexkapcsolatok, koccintsunk!" - mert mikor fáj a magány, akkor egy idő után elpattan a cérna, ha olyan hangulatban kapnak el és nem tudsz jó pofát vágni hozzá.

Amikor prostituáltat ajánlgatnak, vagy a prostituáltak ajánlgatják önmagukat, mert olyan útvonalon jársz haza, akkor szintén nem tudsz jó pofát vágni hozzá, ha éppen lelkileg mélyponton vagy.

#36: "Szerintem az incelek ezért gyártanak mondvacsinált ideológiákat a sikertelenségükhöz.Rossz érzés belegondolni,hogy selejt/kevesebb vagy,mint a többiek."

Főleg, mikor kapod a "nincs veled semmi baj" dolgokat.

Néha annyira szeretném, hogy ott tartana a technológia, mint néhány sci-fiben, hogy vissza lehessen játszani 3D-ben, minden szögből az életben megtörtént jeleneteket és utólag kielemezni. És olyankor kipeckelném így ezeknek az embereknek a szemüket: [link]

És végignézetném velük életem mozzanatait, hogy mit rontottam el. Akkor talán megértenék, hogy mit élek át.

2021. febr. 10. 00:01
 38/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
2021. febr. 10. 06:20
 39/45 anonim ***** válasza:
13%

Ennek a kérdés kiírójának lenni mindkettőnél szánalmasabb.

Szívesen.

2021. febr. 12. 21:56
 40/45 A kérdező kommentje:
A te hozzászólásodat is köszönöm.
2021. febr. 13. 06:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!