Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szánalmasabb? Incel lenni, vagy ezért másokat hibáztatni?

Figyelt kérdés
Nem indítok szavazást, mert a válaszaitok szóbeli megindoklására vagyok kíváncsi.
2021. febr. 9. 07:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
48%

Még szerencse, hogy az incelezők pofája csak itt nagy.

Itt élitek ki magatokat ti is egy anonim fórumon.

Élőben valamiért senki nem meri ezt a kioktató lekezelő stílust megengedni magának.

Megkérdezik van e barátnőm, mondom hogy nincs és ennyi, max elmondom hogy nem tetszek azoknak akik nekem igen.

Itt vége is és senki nem firtatja tovább a dolgot.

Ezeket a pocskondiázó dumákat valaki elkezdé nekem tolni, amiért nincs senkim, beleköpnék a szájába.

2021. febr. 9. 16:19
 22/45 anonim ***** válasza:
32%

"aki érteni akarja és nem vakítja el az ellenem érzett düh"

Én nem érzek ellened dühöt, ezt nem tudom, miből gondoltad. Pont azt szerettem volna az előbbi írásommal sugallni, hogy nincsenek veled szemben negatív érzéseim, nyitott vitára számítok/számítottam. A dühöt inkább a te irányodból érzem.

"racionálisan végiggondolva pontosan tudja azt, hogy igazam van, ugyanis matematikai tényekkel kár lenne vitatkozni"

A kijelentés csakis akkor lenne igaz, ha a párokat leosztanánk oly módon, hogy mondjuk 20 éves korukban mindenkit összepárosítunk. Ekkor ha van 8 nőre 10 pasi, akkor két pasi beszopta. Csakhogy nem így van: a párok cserélődnek, nem mindenki azonos korban fog bele a szexualitásba, folyamatosan születnek újabb nők, és halnak meg férfiak akár fiatalon, stb, stb...

Értem, mit akartál mondani. A pasiknak nehezebb dolga van, minden bizonnyal többször és hosszabb ideig szinglik, nagyobb a verseny a pártalálásért, ami voltaképpen igazságtalan. Ugyanakkor ez nem magyarázza azt, ha valakinek sohasem "jut". A KSH statisztika valóban mutat valamit, de cseppet sem igazolja a

"puszta jószándékból" kijelented, hogy "Hát, nem úgy van az, simán meg tudsz gyógyulni""

Esetünkben arról a nézetkülönbségről van szó, hogy szerintem te nem vagy végső stádiumú rákos, szerinted meg igen. Nyilván, ha annak gondolnálak, nem mondanám, hogy meg tudsz gyógyulni, csak akarnod kell. Ha rákos lennél, akkor én az orvosi szakvéleménnyel vitatkoznék, így viszont "csak" a te véleményedet kérdőjelezem meg, mert a tapasztalatom ellent mond.

Ha megengeded szeretnék egy kérdést feltenni: mit szeretnél elérni? Legyen bűntudatunk? Ismerjük be, hogy tévedünk? Ne ültessünk beléd hamis reményt? Ki akarod ventillálni a nyűgödet? Ha azt mondanánk, "bakker, erre nem is gondoltam, te szegény, de rossz, hogy sosem lesz csajod..." az egy pozitív eredmény a számodra? Nem rosszindulat, tényleg érdekel.

2021. febr. 9. 16:41
 23/45 anonim ***** válasza:
54%
20-as, ok gyere el hozzánk a városba! Mivel tele van gyárakkal itt valóban sok átlagos emberrel fogsz találkozni. :D
2021. febr. 9. 16:50
 24/45 anonim ***** válasza:
46%

"minden incel képes párt találni, és egészséges párkapcsolatban élni, még ha többet is kell tennie érte"

Nonszensz.Egyrészt,ha képes lenne rá,nem lenne incel.(Most nem a nőgyűlölőt,hanem az egyedülállót értem incel alatt.)Másfelől,mindennek megvan a maga ideje,bizonyos koron túl az ember egyszerűen kifut az időből.

2021. febr. 9. 17:02
 25/45 anonim ***** válasza:
65%

#21: azert gyanitom, eloben te se vagy ekkora bika. latom, azt se sikerult felfogni, hogy nem azok vannak leugatva, akiknek nincs baratnojuk, hanem akik ezt a gyulolkodo, frusztralt, ‘mindenki rohadjon meg’ dumat toljak, es akkor visszajutottunk oda, hogy a legtobb incelnek csak itt online ilyen nagy a pofaja. eloben lehetoseguk simcs hozzaszolni azokhoz a nokhoz, akiket itt ocsarolnak.

ez az agrsszio is teged minosit. kopj a sajat szadba, ha ennyire frusztralt vagy, mert itt bizony maseba nem tudsz.

2021. febr. 9. 17:18
 26/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm az a hozzászólásaitokat!
2021. febr. 9. 17:31
 27/45 anonim ***** válasza:
34%

"Én nem érzek ellened dühöt, ezt nem tudom, miből gondoltad."

Nem te, nem is neked címeztem, hanem általánosságban az ellenoldalnak, mint látható a 19-es válaszoló nem bírta ki, szánalmasozott egy jót.

"Ekkor ha van 8 nőre 10 pasi, akkor két pasi beszopta. Csakhogy nem így van: a párok cserélődnek, nem mindenki azonos korban fog bele a szexualitásba, folyamatosan születnek újabb nők, és halnak meg férfiak akár fiatalon, stb, stb..."

Enélkül is beszopta, csak nem annyira hangsúlyosan, ugyanis az a 2 pasi folyamatosan ostromolhatja a párban lévő nőket, hátha valamelyiknek sikerül elhódítania valamelyiktől, ezáltal a meglévő párok is sokkal nagyobb ostrom alatt vannak, ez pedig törvényszerűen abba az irányba vezeti a kapcsolatot, ha van némi pszichológiai alapfogalmad, hogy a nő hajlamos vérszemet kapni. Ezt tovább tetézi, hogy a szingli szerető van a legjobb pozícióban, mert régen két szomszéd között általában akkor szövődött románc, amikor nagyon rá volt mindkettő állva egymásra, mert mindkettő házas volt és tudta mit kockáztat. Ha beteljesült a szerelmük, akkor alakult egy szerelmespár meg lett egy szingli férfi és egy szingli nő, akik nyilván nem biztos, hogy összejöttek, mert az, hogy az ő párjaik összejöttek egymással még nem jelentette azt, hogy ők is szimpatikusak egymásnak.

Tehát még a férfitöbblettől is több a szingli, de

1. Ez nem zárja ki a férfitöbblet tényét.

2. Attól, hogy potenciálisan örök reményként ott van, hogy egyszer majd megtalálod a párod, mert amíg létezik szingli nő addig van lehetőséged meg lehet, hogy megözvegyül/szakít, stb. ez egy hamis remény. Mintha attól kéne boldognak lenned, hogy statisztikailag több milliárd!!! forint van elhagyva különböző címletekben az országban. Mégsem indítanak civil szervezetek országos pénzkereső fémdetektoros játékot, hogy ez majd mennyi embernek megoldja az anyagi gondjait.

Na ennyit jelent az, hogy vannak szingli nők. A remény ott van életed végéig, de ez egy hamis remény, egy hamis illúzió.

Főleg mikor az élettapasztalat csak azt teszi hozzá az életedhez, hogy egyre több strigulát húzhatsz olyan nők mellé, aki nálad akár minden szempontból, akár sok szempontból rosszabb férfiakkal vannak együtt és szerelmesek belé és kitartanak mellette... Mert ilyenkor valóban dühöt érzel. Dühöt érzel azok iránt, akiktől meghallod, hogy önfejlesszél meg gyúrd ki magad, meg keress többet meg stb.

Tehát az, hogy van szingli nő, az nem számít. Kizárólag az a nő számít, akinek BEJÖSSZ. Mert akinek nem, az hiába szingli. Ennél fogva nem csak a férfitöbblet mennyisége adott, mint konstans szingli férfiak, hanem ennél jóval több. És most megint ne vitázzunk azon, hogy mennyi nő szexel egyszerre több férfivel és mennyi férfi egyszerre több nővel, mert annak úgyis az lesz az eredménye, hogy az egyszerre több férfival szexelő nők többsége fizetős prostituált lesz, hiszen az ő számaikat nem igazán lehet túlteljesíteni, ellenben az egyszerre több nőt boldogító férfiak valójában legtöbbször a magukat szinglinek vallók közül kerülnek ki, hiszen többségük ki is használja azt, hogy népszerű a nők körében.

És ők ezen nőhódító tevékenységükkel elérik azt, hogy a nőknek hatalmas igényeik legyenek, hiszen egészen a biológiai óra ketyegéséig ráérnek szórakozni, élvezni az életet. Utána kezdik el érezni azt, hogy kéne már egy stabil pasi és akkor jönnek a kritériumok.

"Ha megengeded szeretnék egy kérdést feltenni: mit szeretnél elérni? Legyen bűntudatunk? Ismerjük be, hogy tévedünk?"

Igen. De normális stílusban nem olyanban, hogy "jólvan, te tényleg selejt vagy, dögölj meg"

"Ha azt mondanánk, "bakker, erre nem is gondoltam, te szegény, de rossz, hogy sosem lesz csajod..." az egy pozitív eredmény a számodra? Nem rosszindulat, tényleg érdekel."

Ahogy a homoszexualitást vagy transzneműséget is régen gyógyítani akarták, akár elektrosokkal is, ma meg elfogadják őket, a fogyatékkal élőket is volt, mikor ki akarták irtani, ma elfogadják őket és még támogatást is kapnak az esélyegyenlőség jegyében, mi is ezt szeretnénk, hogy ismerjék el azt, hogy vannak olyan férfiak, akik semmilyen nőnek nem jönnek be.

Lehet rajta élcelődni, meg lehet gonoszkodni is, hogy biztos azt akarjuk, hogy járjon ingyen punci, nem, nem ezt akarjuk. Igen, van köztünk olyan, aki beérné azzal, ha az állam kirendel mellé valakit vagy elszámoltathatja a prostituáltakra költött pénzt. Különbözőek vagyunk, hiszen különböző emberek is vagyunk. Egy a közös bennünk: NEM TART MINKET ŐSZINTÉN VONZÓNAK EGYETLEN NŐ SEM.

És biztosan van olyan ember is, aki képes levágni a saját lábát vagy kezét biztosítási csalásból, de nem ez a jellemző.

Lehetne itt is egy igazságügyi orvosszakértői vizsgálat, csak itt abból állna, hogy lenne az első fázis, ahol megvizsgálnák, hogy mennyire vagy normál tartományban, testsúly, intelligencia, alapműveltség, higiénia, öltözködés meg ilyenek terén.

Utána meg x nő, mint egyfajta élő Tinder, egy tükörfalú kihallgató szobához hasonló helyiségből értékelne, hogy elmenne-e velünk randizni, ismerkedne-e velünk.

Aki pedig senkinek sem kell, de nincs vele semmi baj, annak engedélyezve lenne az eutanázia.

Én személy szerint ezt tartanám olyan lehetőségnek, ami senkinek sem ártana és a nők jogait sem csorbítaná.

2021. febr. 9. 17:32
 28/45 anonim ***** válasza:
83%

"annak engedélyezve lenne az eutanázia"

Nekem tetszik ez a kezdeményezés,sokkal humánusabb,mint amire rá fogok kényszerülni,de felvet néhány kérdést.

Mi van,ha azt mondják,baj van veled,de pszichésen?Küldjenek kényszer gyógykezelésre?

Ha a kontrollcsoportban van olyan nő,aki adna lehetőséget,de neked nem tetszik?Vagy mindegy,csak nő legyen?

2021. febr. 9. 17:55
 29/45 anonim ***** válasza:
62%
Azt hangoztatni, hogy kizárólag az egyén hibája, ha nem talál párt. Persze lehet a pingvint hibáztatni, hogy nem tud fára mászni, de én pont ugyanolyan szánalmasnak tartom, ha valaki csak magában keresi a hibát, mintha folyton másokban.
2021. febr. 9. 18:01
 30/45 anonim ***** válasza:
32%

A pszichés probléma kiderülne a vizsgálaton, kényszergyógykezelésre senkit nem küldhetnek, de nem mindegy, hogy enyhe vagy közepes vagy súlyos. Egy depresszióval simán lehetne párod, aki toleráns ezzel szemben. Pánikbetegséggel is, rengeteg pánikbeteg lánynak van barátja. Ha meg dühöngő őrült vagy, akkor eddig is zártosztályra kerültél és ott más dühöngő őrültekkel körbeszagolgattátok egymást és szexeltetek, amíg az ápolók szét nem szedtek és az ágyhoz nem láncoltak mindkettőtöket.

Már a vizsgálat elején leellenőriznék a preferenciádat, ami egy reális tartományon keresztül kéne, hogy mozogjon. Tágabb lehet, de szűkebb nem. Tehát azt nem mondhatod, hogy mondjuk 22 évesen csak szintén 22 éves lány kell, vagy csak a szőke, kék szemű Victoria Secret modellekre buksz, mert akkor mész a pszichológushoz vissza, aki helyreteszi az értékrendedet.

Lenne mondjuk egy bizonyos életkortartomány, súlytartomány, stb. Sokkal pontosabban fel lennének térképezve az igényeid, mint amit bármilyen társkeresőn megadhatsz és a valós igényeid. Illetve a kontrollcsoport lányai is meg lennének vizsgálva pszichológiailag, tehát törekedve lenne arra, hogy ki legyen zárva az, hogy érdekből jöjjenek össze veled.

2021. febr. 9. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!