Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szapioszexualitás lenne?
Kb. 10 évvel ezelőtt jöttem rá, hogy azokat a lányokat tartom vonzónak, akinek van valamilyen tudományos, művészeti vagy kulturális megszállottsága. És itt a megszállottságon van a hangsúly. Valahogy ez hoz lázba. Próbáltam már más személyiségű lányokkal is ismerkedni, de az nagyon unalmasnak találtam. Nem is élveztem.
Másnak esetleg van hasonló tapasztalata?
Ha szerinted mindenki promiszkuis, aki nem demiszexuális, akkor vagy nagyon nem vagy tájékozott a témában, vagy az ideáiddal próbálod felülírni a valóságot (vagy mindkettő).
Bárki, akivel már előfordult, hogy szexuálisan vonzónak talált olyasvalakit, akihez nem fűzték mély érzelmek, az NEM demiszexuális. Az emberek legnagyobb része ebbe a csoportba tartozik (Kinsey óta egyébként kismillió szakember kutatta az emberi szexualitást, a demi majdnem olyan ritka, mint az aszexualitás). Ez persze nem passzol az egyház által nyomatott ideálhoz, de az egyre inkább a múlté, a párok többsége ma már szereti viszonylag hamar (még a komoly érzelmi kötődés kialakulása előtt) kideríteni, vajon fog-e működni a "kémia".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!