Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa és ritka dolog ha egy nő szapioszexuális?
Én is az vagyok, ez nem egy különleges dolog.
23/N
Én is ilyen vagyok, csak nem használok rá megkülönböztető nevet.
23F
Az intelligenciát könnyű relativizálni, ami könnyen tévútra viszi az embert. Ha megkérdezel egy nőt, hogy milyen pasira vágyik, az intelligencia minden esetben az első tulajdonságok között van. Mégis rengeteg hülye pasinak van barátnője. Lehet, hogy az a nő még hülyébb, de pont itt jön elő a relativizálás. Szóval a buta nőnek egy intelligens pasi lehet csak egy átlagos észbeli képességű valaki.
A szapioszexualitás egy viszonylag modern fogalom, egyre terjed és szinte már mindenki az. De sok esetben, amit az emberek annak hisznek, nem is az. Persze nem meglepő, hogy egy intelligens pasiba könnyű beleszeretni, de ez nem feltétlenül jelenti a fent említett "betegséget". Én személy szerint imádom az intelligens nőket, mégsem tartom magam szapioszexuálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!