Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szapioszexualitás lenne?

Figyelt kérdés

Kb. 10 évvel ezelőtt jöttem rá, hogy azokat a lányokat tartom vonzónak, akinek van valamilyen tudományos, művészeti vagy kulturális megszállottsága. És itt a megszállottságon van a hangsúly. Valahogy ez hoz lázba. Próbáltam már más személyiségű lányokkal is ismerkedni, de az nagyon unalmasnak találtam. Nem is élveztem.

Másnak esetleg van hasonló tapasztalata?

2021. febr. 8. 22:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

És mondd. Te ettől különlegesnek érzed magad?

Mondhatod a kiválasztott lánynak, hogy homosapiensoszexuális vagy?

Bocs, de ez az én olvasatomban már úri huncutság.

Neked kell tudni ez mekkora "függőség" vagy dopping.

Ha érdekel menj el szexuálpszichológushoz.

2021. febr. 8. 22:57
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
a "szapioszexuális" kifejezést olyan emberek találták ki, akik kényszeresen különlegesnek akarják magukat érezni. mindenkinek van egyéni ízlése. valaki a sportolókat tartja különösen vonzónak, valaki a jó humorú embereket, stb. stb. te speciel a valamely szellemi területen mély érdeklődést mutató lányokat. ennyi.
2021. febr. 8. 23:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A megszállottság alatt egészen pontosan mit kell érteni? Nagyon lelkes, szenvedélyesen pld. az atomfizika iránt?
2021. febr. 8. 23:02
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Minden homo szapiensz szapioszexuális.
2021. febr. 8. 23:16
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem, szimplán ha okos, és azért vonzódsz hozzájuk SZEXUÁLISAN, az a szapioszexualitás.
2021. febr. 8. 23:37
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Most már mindennek nevet adnak, mintha valami különleges szexuális orientáció lenne, pedig nem az (lásd demiszexuális).

Egyszerűen arról van szó, hogy te az ilyen érdeklődésű nőket kedveled. Más meg a szőke hajúakat vagy azt, aki jól főz. Akkor nevezzük el ezeket is valaminek.

Egyébként én is ahhoz tudok vonzódni, akivel hasonló az érdeklődésünk és tudunk beszélgetni történelemről, művészetekről, irodalomról, stb. De ez nem valami különleges orientáció, hanem egy természetes dolog.

Persze, lehet hogy nálad csak fétis-szinten jelenik ez meg, és igazából nincs közös témátok, de neked ez nem is fontos, csak hordjon szemüveget és tudjon fejből két Coelho-idézetet, mert akkor már milyen művelt... :D

2021. febr. 9. 08:46
 7/16 anonim ***** válasza:
Az emberek általában magukhoz hasonlót keresnek.
2021. febr. 9. 08:51
 8/16 anonim ***** válasza:

"Most már mindennek nevet adnak, mintha valami különleges szexuális orientáció lenne, pedig nem az (lásd demiszexuális)."

a demiszexuális egy kicsit más tészta, ugyanis az legtöbb tekintetben aszexuális jellemzőket mutat (ami alól csak az érzelmileg közel álló emberek szűk csoportja lehet kivétel)

2021. febr. 9. 10:28
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Ezek miatt a "szakszavak" miatt akar egyre több kisfiúból kislány lenni...
2021. febr. 9. 13:40
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

8: Az egész kultúránk demiszexuális, az az alap, hogy csak néhény ember vált ki belőled szexuális vonzalmat, az emberek 90+ %-a demiszexuális.

Aki a promiszkuitást akarja normálisnak beállítani, annak tűnik speciálisnak a demiszexualitás, pedig a promiszkuitás a kisebbség, a deviáns. Lehet, erőszakosan próbálják terjeszteni, de még mindig csak 5% alatt van szerintem.

A Kinsey-jelentést azt felejtsd el, börtönben, szexuális bűnözők közében készült a felmérés, nem hétköznapi, büntetlen előéletű családos emberek közt, ahogyan azt hazudták.

2021. febr. 9. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!