Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szapioszexuális nőkről? Létezhet ilyen nő egyáltalán?
Léteznek. Olyannyira, hogy el sem tudnád képzelni mennyire reprezentatív lányok képesek ilyesmikre.
Azonban, a legtöbb csúnyácska fiú általában a személyiségét illetően is mélyen visszataszító.
12 évesen volt egy ilyen korszakom, mikor képes voltam belezúgni az éppen olvasott regény főhősébe. Azóta jelentős fejlődésen mentem át, és nem kergetek ábrándokat.
Illetve az általam preferált személyiségjegyek között szerepel ilyen, hogy van önfegyelme, kitartó, igényes, játékos, sőt: csapatjátékos. Ezek úgy nagyjából ki is zárják, hogy valaki 200 kilós zsírkupac legyen.
Egyedül a vakoknak lehet teljesen mindegy a külső.
Egy ilyen nőt sem láttam még.
Aki lepontoz, abban legyen annyi gerinc, hogy bemutat egynek. Tényleg. Nem akarok az illetőtől semmit, csak végre látnék egy pozitív példát.
#1: Hát persze, logikus... Mennyivel egyszerűbb kifogást keresni, mint beismerni a tényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!