Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szapioszexuális nőkről? Létezhet ilyen nő egyáltalán?
Ha jó testű pasas vagy, akkor csakis a lelked lesz neki fontos:)
Te összejönnél egy elragadó személyiségű, de nagyon csúnya, kövér lánnyal?
Na látod...
Te összejönnél egy elragadó személyiségű, de nagyon csúnya, kövér lánnyal?
Idióta kérdés...valaki szapio valaki nem..nem vagyunk egyformák...egy meleg férfi össze jönne férfival én kizártnak tartom,na látod
Én az vagyok. Most 21 éves vagyok, egész gimiben azon gondolkodtam, mi velem a baj, miért nem találom a közös hangot a fiúkkal, miért van az, hogy rengeteg fiúval ismerkedek, de az első találkozás felénél járva már unom az egészet és menjünk már haza, mert unatkozok, a semmiről beszél a fiú...
Némi önkritika birtokában úgy gondolom, nem vagyok csúnya, de nem is mondom egy nagyon extra nőnek magamat.
Aztán elkerültem egyetemre és megértettem, mi is van velem. Analízis előadás, a tanár ahogy magyarázott, valami bizsergés fogott el, amit sosem éreztem azelőtt, gondoltam, jó, izgalmas az anyag és kész. De akármikor hallottam beszélni a tanárt, olyan választékosan, intelligensen (hadd ne fényezzem tovább) beszélt, hogy tinilányosan megdobbant a szívem. Egy pocakos, 40-es, őszülő tanárról beszélünk, aki a legkevésbé sem néz ki jól, de az agya valami fantasztikus.
Átéltem ezt az egyik csoporttársamnál, aki ezt a tanárt is lepipálta különböző feladatok megoldásában, az érzés itt is elfogott. Össze is kavarodtunk vele picit, pedig tudtam, hogy "nem az esetem" hogy így fogalmazzak. Retro stílus, más társadalmi réteg, füvező, dohányzó, szabadszellemű tipikus budapesti utcagyerek, míg én a gyökeres ellentéte. Nem egyeztek a céljaink, így emiatt jött a maradjunk inkább barátok dolog.
Szintén volt szerencsém egy olyan fiúhoz anno, aki -nincs jogom ítélkezni, de- nagyon csúnya. 10%-os látása van, így óriási dioptriás szemüveg plusz emellett kancsal is, az arcán sem tudnék kiemelni semmi szépet, ami nekem külsőleg vonzó lenne, ráadásul púpos is kicsit. Viszont az intelligenciáját valahol neki is az egekben éreztem, olyan szavakat használt, amelyektől már önmagukban félig orgazmust ért el nálam (:D na jó, nem, de nagyon stimulálja az agyat valóban). Csak nála meg kiderült, hogy iszik elég masszívan, és -hogy ennek a hatására-e, nem tudom- igen sokat hazudik, így ott is búcsút mondtam.
Mindezeknek tudatában voltam, hogy nem tetszenek a fent említett emberek, mert ugyan az intelligencia az, ami nálam a szívdobogtató tulajdonság, nekem is megvan az, hogy megnézem a mellettem elhaladót, hogy de jó feneke van, vagy mennyire helyes kis borostás az arca, esetleg hogy szép kék a szeme.
Voltak ilyen pillangók a gyomromban érzéseim nőknél is, de úgy vettem észre, főleg férfiak váltják ki belőlem ezt, mert azért hetero vagyok, ez a kettő nem kell, hogy kizárja egymást, nem minden szapioszexuális érez vágyat mindkét nem iránt és lenne képes mindkettővel élni.
Lehet hihetetlennek hangzik, vagy hülyeségnek, vagy nagyzolásnak, de nem annak szántam. Valóban kevés ember van, aki ilyen beállítottságú, én speciel egyet sem ismerek, és mindig hülyének néztek, hogyan ismerkedhetek olyanokkal, akik az ismerőseim szerint csúnyák, és aosem hitték el, ha azt mondtam, nem nézem a külsőt. Mert ez mindenki szerint klisé es hazugság, ilyen ember nincs.
Ha nem éltem volna át ezeket és nem velem torténtek volna, akkor én is ezt hinném.
*sosem
*történtek
Bocsi, melléütöttem.
"Retro stílus, más társadalmi réteg, füvező, dohányzó, szabadszellemű tipikus budapesti utcagyerek, míg én a gyökeres ellentéte."
lel :D ez szép, magamra is vettem kicsit.
Azért na, a sztereotipizálás nem szép dolog (egészen odáig még oké, hogy TIPIKUS BUDAPESTI UTCAGYEREK), kérem, na.
Ehhez már csak a BTK-s hiányzik (vagy a TEK-es, de az még igaz is lenne) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!