Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet, hogy ez bántja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy ez bántja a pasimat?

Figyelt kérdés
Ma közösen kipróbáltunk a pasimmal egy autós játékot a számítógépen. Náluk voltunk, az ő kormánya, pedálja, meg mindene... De a játék mind a kettőnknek új volt. Róla azt kell tudni, hogy eléggé sokat játszott ilyenekkel az évek során, amúgy is imádja az autókat, jól vezet, stb. Én pedig szeretem az autókat, de egy kicsit sem értek hozzájuk, és jogsim sincs. Viszont mit ad Isten? Ma a játékban, amit kipróbáltunk, ügyesebb voltam, mint ő. Kicsit mogorvának tűnt, nem akartam rákérdezni, hogy mi a baja, mert az a sejtésem, hogy az zavarta, hogy kivételesen, valamiben ügyesebb vagyok nála. (Amúgy ahányszor játszottunk korábban más játékokkal, mindig röhögött rajtam a 0 napasztalatom miatt.) Lehet, hogy tényleg ez a gondja? Elég vicces, és talán kegyetlen is, de én örülök, hogy végre nem én voltam a "bénább".
2017. szept. 6. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Létezhet.
2017. szept. 6. 22:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ilyesmin megsértődik, az azért szánalmas...
2017. szept. 6. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Atyaég. Hány évesek vagytok? Nem a tini kategóriába kellett volna írnod?
2017. szept. 6. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Semmi gond,majd ha pelust cserélsz a pasidnak,közben megbeszélhetitek.
2017. szept. 6. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
Ez akkor jogos max. ha te a végén kb. bálványoztattad magad, ünnepi tánccal, fanfárral meg díszmasírozással.
2017. szept. 6. 22:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a gondja, az valóban szánalomra méltó. Mi is szoktunk néha X-Boxon Tekkenezni a párommal és van, hogy sorozatban én győzök, ha ezen morogna és megsértődne, akkor elég alaposan átgondolnám a párkapcsolatunkat, azt, hogy vajon tényleg egy felnőtt férfival élek-e együtt és hogy vajon milyen egyéb területekről gondolhatja még azt, hogy a nőknek kötelezően gyengébbnek kell lenniük benne, továbbá, hogy kell-e nekem egy ilyen dedós partner.
2017. szept. 6. 22:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Haha. :D

Erről az jut eszembe, hogy barátom tanított Mortal Kombatozni. Már 1-2 hónapja játszottunk (és rendszeresen nyertem mindenki ellen, aki ellen csak kiálltam), majd eljött a születésnapom.

Volt buli, és Mortal Kombat bajnokságot rendeztünk.

Volt több forduló, bonbont vettem főnyereményként.

Aztán ki vitte a pálmát? Barátom anyja, aki akkor játszott először Mortalt. :DDDDDD

Gondolhatod. :DDDDD

21/L

2017. szept. 6. 22:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a barátod? :D Komolyan érdekel.

Mondjuk attól is függ, hogy te hogyan reagáltad le, ha túlzásba vitted az ünneplést, akkor az tényleg gáz. :D De nem hinném, hogy ez a helyzet.

Nekem nem biztos, hogy kéne olyan lány (esetedben fiú), aki ennyire nem bír "veszíteni" (azért az idézőjel, mert egy játékban nincs is olyan, hogy vesztes).

22F

2017. szept. 6. 23:03
 9/15 anonim ***** válasza:

" hogy a nőknek kötelezően gyengébbnek kell lenniük benne,"

Viszont az fordítva egy sereg dolog van, amit viszont kötelező elfogadni.

2017. szept. 6. 23:14
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

Én a srác helyében örültem volna, hogy végre legyőz valamiben a barátnőm. Hogy "jobb nálam"...

Annak pláne örültem volna, hogy a barátnőm örül a sikerének :)

Lehet bennem van a hiba, de például én iszonyatosan szeretek csocsózni, és bármilyen kocsmába betérek MUSZÁJ kipróbálnom az ottani asztalt, ezért gyakorta játszom, és gyakorlott vagyok, egy időben keveset vesztettem.

Akkor volt egy barátnőm, és mindig nyertem ellene, aztán egy délután folyamán sorozatban többször is vesztettem ellene... Ő meg majd szétdurrant örömében :D

Zavart kicsit a kudarcom, de nekem akkor kezdett el igazán tetszeni (1-2 hete jártunk)... És már tudtam, hogy lesz egy jó meg egy rossz hírem a legjobb barátomnak.

Rossz: A barátnőm jobb nálam csocsóban. :(

Jó: A barátnőm jobb nálam csocsóban. :)

Másik barátnőmmel ugyanezt mondhatom el, csak Malom és Amőba játékban. Játszottunk és nyertem. Nyertem... és újra. Unalmas volt kicsit, és szégyelltem, hogy folyton leverem. Aztán Bumm! Fordult a kocka... egyszer nagyon benéztem valamit. Aztán újra levert. És megint... Megint kijátszott, okosabb lett, és egyre szorosabbak lettek a játékaink. Ha tétre játszottunk újra izgalmas volt, mert mertünk nagy téteket rakni, mert bárki nyerhetett, mert _egyenlőek_ voltunk. Egy szinten álltunk szellemileg. Partnerek voltunk, akik egymást segítették és fejlesztették. Én ezért örültem, amikor a barátnőm győzött egy játékban ellenem.

Milyen csodálatos dolog már, hogy egy nálad jobb ember a párod... akármiben is jobb nálad. :) Okosabb, ügyesebb, stb.

Könnyen lehet, hogy megsértődött rajta, de azért, mert az önérzetét sérti. Az egoját, hogy ő rosszabb nálad.

Hidd el, hogy a férfiak képesek sokkal hiúbbak lenni, mint a nők.

JM!

20 F

2017. szept. 6. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!