Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet hogy ennyire vonzódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet hogy ennyire vonzódik hozzám közös nyelv nélkül?

Figyelt kérdés
Egy barátommal Helsinkibe utaztam ő ott fog dolgozni. Megismertem egy férfit aki érdeklődött utánam bár barátnője volt. Taliztunk párszor és azt mondta, hogy első látásra elkezdtem érdekelni. A csajjal szakított, közben. Ő jól beszél finnül, meg angolul én meg kb sehogy. De azt mondja megvárja amíg tanulom a nyelvet és tudunk fordító nélkül beszélni. Közben utazunk egymáshoz. Szerintetek létezhet ilyen első látásra szerelem közös nyelv nélkül?Mert anyagilag jobban áll tőlem szóval nem akar lehúzni vagy ilyesmi.
2017. aug. 2. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nyelv nelkul is tudtok dugni. Az ilyen kapcsolatoknak semmi ertelme, azt se tudjatok kicsoda a masik.
2017. aug. 2. 22:04
 2/9 A kérdező kommentje:
De szakított a barátnőjével miattam.
2017. aug. 2. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 gondolom vele is annyit beszélgetett közös nyelv meglétével, mint veled fog anélkül. ;)
2017. aug. 2. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként tök praktikus egy olyan punci, ami nem beszél vissza. :D
2017. aug. 2. 22:30
 5/9 A legrosszabb ***** válasza:
38%
#4: Vagy beszél és nem érted, ezáltal kb. leszarod, mit vartyog, vagy jót röhögsz azon, ahogy hablatyol bikkfanyelven. :D
2017. aug. 2. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem őt a nyelved csak addig érdekli amíg rá nem lövell egy nagyobb osztag spermiumot. Aztán mehetsz is, mert közben megjött Poison a Dominikai Köztársaságból, most épp hozzá "vonzódik".
2017. aug. 2. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Leírom,hogy én mit tapasztaltam meg ezzel kapcsolatban.

Friss élmény,még hatása alatt vagyok,habár már nem annyira fájó .

Én egy arab férfit ismertem meg az egyetemen, ő perfekt angol volt ,az arab és más nyelvek mellett. Magyarul tudott egy kicsit,de ilyen egyszerűbbeket.

Az én angolom az olyan középfok körül van,viszont szóban nem tudom választékosan kifejezni magam,de bármit akarok,meg tudom magam értetni azért,mégis azt mondom,hogy a beszédem egy alapfok inkább. Az egész ismerkedés nyelvtanulás céljából indult,ő tanulni akart magyarul tőlem,én meg arra gondoltam,hogy akkor ez tök jó,én meg angolul tanulok tőle. Izgalmas személyiségnek tűnt,különlegesnek,hogy mégiscsak egy külföldi, feldobja a hangulatom és imádtam vele találkozni. Ez így nagyon szépen hangzott,de kb a 3.találkozón már kezdett egyértelmű lenni,hogy többet akar mint barátság. Folyamatosan,nem túlzok ,dicsérgetett ,aztán már közeledett is. Meg volt a kémia köztünk,és tetszett is. Aztán ez az egész átment abba,hogy én barátkozni akarok,ő többet....közben éreztem mindig,hogy én is többet,de bennem volt a félelem,hogy mi ebből az igaz...mikor már szerelmet is vallott. Így utólag tudom már,hogy a Love szó nála semmi plusz jelentéssel nem bír ,nem olyan mint nálunk az,mikor kimondom,hogy szeretlek. A kommunikáció eleinte még izgalmas is volt,hogy tanítgattam és tudta,hogy imádom mikor a hangjával mondja ezeket a szavakat. Ő eleinte kérte,hogy beszéljek ,mindegy mit,csak gyakoroljam így az angolt és bíztatott, majd ez oda fordult át,hogy közölte,neki egy olyan lány kell ,aki nem beszél,mert nem tud,és mindezt így ,hogy odajött nevetett és megcsókolt átölelt...az egészből viccet csinált,hogy ne drámázzak.

Pontosan tudta ,hogy én belészerettem. Ő nem. A legutolsó találkozásunkkor azt is mondta,hogy milyen szerencsés ,hogy én nem tudok jól angolul,legalább nem beszélek és nyugodt.Mindezt úgy,hogy a találkozókat 90%-ban ő kezdeményezte. Én nagyon beleestem ebbe a mély gödörbe,mert valami különlegeset adott nekem,de ugyanakkor a kezdeti varázs kb 1 hónapig tartott.Ezután már arról szólt,hogy a szívemet semmibe véve irányított,ahogy akart,mert hagytam neki.

No,de miután a sztorimat leírtam-ami fájdalmas,nehéz,bonyolult és bocsánat,de kijött belőlem,és talán jól is esett kiírni- annyit szeretnék még írni,hogy ....Én azt gondolom,hogy a nyelv,mint kommunikáció nem lehet kizáró ok,hogy valami működjön. Minden akarás kérdése...Mint írtam is,mikor az elején még minden happy volt,akkor minden apróságot megértettünk egymással,mert Akartuk. Tehát én azt mondom,hogy ez a két személyen függ.

Az biztos,hogy a szavak ,bármilyen nyelven is vannak,mindig csak szavak maradnak..a tettek,amik bizonyítják. Szerintem fókuszálj arra,hogy jól érezd magad,persze mindig figyelve arra,hogy ne sérülj.Ha tényleg vannak érzelmei,akkor annak jelét kell,hogy adja,ha pedig más célja van,akkor az is kiderül.

2017. aug. 3. 00:26
 8/9 anonim ***** válasza:

>első látásra szerelem

Van, csak semmi köze sincs valódi embereknek. "Első látásra" nem ismered meg a másikat, csak néhány felületes vonzó tulajdonságát. Ez megfog, és itt jön a trükk: az összes ismeretlen tulajdonságát helyettesíted a saját ideális férfiképed tulajdonságaival, és ebbe az illúzióba leszel szerelmes. Ez közös nyelv nélkül hatványozottan igaz.

Az, hogy ennyi után ott hagyta a barátnőjét, csak annyit árul el, hogy felelőtlen.

Szóval nem igazán látom, hogy közös nyelv nélkül hogyan tudnátok egymást alaposan megismerni és valódi értékekhez vonzódni egymásban.

2017. aug. 3. 08:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez az esti mese része, hogy miattad hagyta ott. Nem értem, felnőtt emberek elhisznek ilyen rossz dumát?? Utána meg sírnak, hogy a szemét pasik kihasználták. Ki ám, mert hagyják magukat.
2017. aug. 3. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!