Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nőként én kezdeményezek?
Figyelt kérdés
Matcheltünk egy pasival a tinderen, vártam két napot, hogy írjon és mivel nem tette, ezért ráírtam én. Szerintetek ez gáz, vagy nagyon rámenő?2021. febr. 8. 21:46
11/20 anonim válasza:
9.
Mitől is lenne különb "a Tinder", mint a valódi élet? Ott is ugyanazok az emberek vannak, a bunkó ott is bunkó lesz, a rosszindulatú pedig ott is kihasznál majd.
12/20 anonim válasza:
Ott nem lehet annyira komolyan venni ha valaki esetleg sérteget téged, mint mondjuk itt sem, online sokkal kevésbé érzékeny az ember, ez tény
13/20 anonim válasza:
"Hogy jönnék ki belőle csúnyán?"
Úgy, hogy nem dug meg...
14/20 anonim válasza:
Nem. Csak ne add könnyen magad...
15/20 anonim válasza:
Ez a szerencsétlen azthiszi hogy egy alfa majd pitizni meg csicskulni fog egy több szinttel alatta lévő tucatnőnek.
17/20 anonim válasza:
Gáz hát! Értelmes fickóó ignorálja azt a nőt, aki ráfirkál! F.
18/20 Sunshinedoll válasza:
Nem volt másik pasi, aki írt volna neked?
19/20 A kérdező kommentje:
15. te mindenhol elmondod ezt?
18. de volt, de nem véletlen húztam jobbra.
2021. febr. 9. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!