Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevàllaljam gyerekkel vagy sem?
Figyelt kérdés
Már ebben a korosztályban ami hozzàm illene sok a gyerekes és elvált férfi , sokaknak tetszem viszonylag de csak ez a kategória.Eddig nem szívesen mentem bele vagy vállaltam fel ilyen kapcsolatot de már egyre nehezebb így az ismerkedés.
40-45 éves korosztályban keresek férfit.
2021. febr. 8. 15:46
2/24 anonim válasza:
Egyes elég fontos részletre kérdezett rá.
3/24 A kérdező kommentje:
35 vagyok , nincs gyerekem és nagy eséllyel már nem is lesz.
2021. febr. 8. 15:56
4/24 anonim válasza:
Miert ne vallalbad be? Nem sok vesztenivalod van, max megtalalod eleted parjat
5/24 A kérdező kommentje:
Igazából jobban szeretnék
Független férfit. De lehet ha erre várok magam maradok.
2021. febr. 8. 15:58
6/24 anonim válasza:
Én is hasonló korú vagyok (37), nekem nem lehet gyerekem eü okok miatt. Ebben a korosztályban már valóban ritka az a férfi, aki nem foglalt/gyerekes, az én párom pár éve vált el a feleségétől, és van egy közös gyerekük. Őszinte leszek, a gyerekkel semmi bajom, tizenéves kamasz, egész jó a kapcsolatunk, barátinak mondható, de az anyja... évekkel a válás után jöttem én a képbe, mégis a mai napig szurkálódik, ott próbál keresztbe tenni, ahol tud, és mivel a páromnak a gyerkőc az első, ezért valamilyen szinten "zsarolni" is tudja vele, befolyásolja, érzelmileg és anyagilag is. Szóval érdemes ezt is figyelembe venni a párválasztásnál, bár én emiatt nem változtatnék semmin, mert nagyon szeretjük egymást a párommal, de rengeteg nehézséget okoz az ex.
7/24 anonim válasza:
Minél később fogod felvállalni annál nehezebben megy
8/24 anonim válasza:
Inkább egyedül maradok, mint egy apucival.
9/24 A kérdező kommentje:
6 Igen énis ettől tartok mert közösen nevelik a gyereket. Hogy be fog kavarni.Nálam is pontosan ez a helyzet Eü. okok miatt nagy eséllyel nem lehet már.
2021. febr. 8. 16:03
10/24 A kérdező kommentje:
8 Eddig Énis így voltam de a 40-es pasik nagyresze már apuci. Fiatalabb korban nem gond gyermektelent találni de én már nem vagyok huszonéves.
2021. febr. 8. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!