Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevállaljam második randin az élményfürdőzést? Van pár dolog, amit szégyellek magamon.24/L
A srác tényleg jófej meg szimpi, meg a randizás előtt is ismertük egymást, de azért félek, hogy mi lesz ha meglát bikiniben. Egyrészt pár éve meghíztam kicsit, 80 kg körül voltam (174 cm mellé) és mostanra sikerült 69-68-ra lefogyni, de még mindig van hasam meg a csipőm is kiszélesedett.
A másik a lábfejem...Sajnos én mindig szégyelltem őket kicsit, általában csak a sokadik randi után voltam a barátom előtt mezítláb. Lúdtalpam van, a bokám is bedől, és a hízás után az egész lábfejem kiszélesedett, szóval egyszerűen nem érzem nőiesnek őket....Szóval nem sok kedvem van ehhez, de semmi ötletem nincs, hogy lemondjam (volt annyi eszem, hogy igent mondtam egy pár napja)...Ez így nagyon gáz előtte szerintetek?
A lábfejet, lábat szard le, nem a középkori Kínában élünk. Ha pedig fétises, akkor nem fogsz nagyot veszíteni.
De miért mész el egyáltalán erre? Pont ez a célja, hogy levetkőzz egy kicsit, ami alattomos. De ha azért, mert "ő fizeti és jó a potya", akkor meg is érdemlitek egymást.
"De miért mész el egyáltalán erre? Pont ez a célja, hogy levetkőzz egy kicsit, ami alattomos. De ha azért, mert "ő fizeti és jó a potya", akkor meg is érdemlitek egymást."
Én se agyalnék ezen, pont ezért, élből elutasítottam volna. Nem is biztos, hogy foglalkoznék ilyen pasival. Bár tudom, hogy huszonpárévesen még nem biztos,hogy van annyi tapasztalat, hogy legyen ennyi önbecsülése vagy akárminek nevezzükje valakinek.
Már most borítékolom mi lesz ennek a vége. Ha kell leragasztom és kirakom valahova és majd meglátod, hogy "már megint igazam van" - de én gyűlölöm ezt.
Nem második randi helyszín, de már ismeritek egymást..
Felöltözve is látja az alakodat, nem vagy kövér, legfeljebb a bőrhibákat is észreveszi; a lábfejeddel ne foglalkozz.
Szerinted más elbírálás jár egy válaszért nem alapján? Ez elég érdekes és nem túl korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!