Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan tudnád venni az ilyen nőt? Miért ennyire sztereotipikus ez?
35+nő elvált, gyereke nem lehet.
Nincs hobby, nincs semmi különleges érdeklődési köre, nem sportol, van pár nála sokkal fiatalabb legjobb barátnője.
Multinál dolgozik, eltartja magát, de bővebb egzisztenciája a szülei kezében van, egy nagy házban lakik egyedül, amin évtizedes hitel van. Van maskája. Fura, de nagyon jó csaj-nő.
Rövidke "kapcsolatunk" folyamán párszor megszegte az adott szavát, többször emiatt hülye szituációkat teremtett, aminek persze én voltam az oka.Mindig.
Folyamatosan a nála jóval fiatalabb barátnőit részesítette előnyben, szinte minden hétvégén eljárt és keményen bepiálgattak, el csajoskodtak, de semmi építő jellegű, semmi komoly, csak csajbuli.
Mindig azt hallottam, hogy ő mennyi mindent akar csinálni és mennyi mindent akar majd elkezdeni, de semmiben nem láttam komolyabban elmerülni.
Aztán ilyen is volt: szöveg az az volt hetekig, hogy én ne nyomuljak, majd amikor ő akar akkor találkozunk, utána hetekig szinte nála kellett csakis találkozni, ott aludni stb, majd megint hogy jaj, nem lesz ez így jó, túl sok ez, túl hamar, idő kell stb.
Ezt kétszer oda vissza, egy pár hónapon belül.
Az egyetlen rendszeres dolog az életében a munka meg a játék a telefonján :D
Én 40F, jól gondolom, hogy a férfiúi hiúság és a mocskos himsovinizmus és kisfiúi csalódás mellett volt ezzel a lánnyal alapból is nagy baj és nem csak én vagyok a hunyó?
Hogy neki kemény elköteleződés, meg rendszeresség problémái vannak?
Céltalanság, család probléma, női középkori krízis?
(nem nőgyűlölő poszt, csak próbálom értelmezni a dolgokat)
Nem tudom az itt hisztiző nők miért hiszik, hogy különbek lennének bármely lúzer pasasnál....nem, nem különbek.
Simán létezik ilyen nő, amit a kérdező felvázolt.
Amúgy rengeteg kamukérdés van itt, sokról ordít, hogy az.
Én itt abbahagynám a helyedben:
Rövidke "kapcsolatunk" folyamán párszor megszegte az adott szavát, többször emiatt hülye szituációkat teremtett, aminek persze én voltam az oka.Mindig.
A többi nem biztos, hogy probléma. Ha sokáig egyedül élt akkor megértem, hogy kicsit lassítani akar.
Meg 35+. És az mennyi? 36 vagy 65?
Tehát még azt se tudod pontosan hány éves, még ebben is a sztereotipiákra hagyatkozták, 35+ és kész.
A korát nem tartottad relevánsnak pontosan kiírni, de azt,hogy nem lehet gyerek, macskája van, hitel van a házán, és hogy mennyit iszik azt relevánsnak tartottad pontosan kiirni.
Amúgy ha szerinted érdem a gyerek és neki nem lehet akkor minek jöttél volna vele össze?
Ha meg nem határoz meg egy nőt a gyerek, akkor minek irtad ki a negatív tulajdonsagok között,mikor még a korát sem irtad ki csak odabökted a leginkább szidott női korosztályt általában?
Amúgy meg akinek nem lehet gyereke azzal nem együttérezni szokás?
Min változtatna a szituációban ha "jóval" idősebb barátnői lennének? Mit jelent hogy "csajoskodtak" és honnan tudod hogy mennyit ittak és micsináltak ha a JÓVAL fiatalabb barátnőit részesítette előnyben és velük ment el nem veled? Akkor honnan tudod hogy "semmi komoly, semmi építő"?
Feltüntek a logikai buktatók, amik kamukérdéseknél fordulnak elő?
Amúgy meg:
Te milyen komoly és építő dolgokat szoktál csinálni szórakozás közben? Nyugodtan részletezd konkrétumokban.
Neked milyen házad van, évtizedes hitel van rajta szintén vagy anyáddal élsz?
Veled mi a probléma, céltalanság, elköteleződési gondok vagy kapuzárási pánik, hogy 40 évesen keresed az elköteleződést és nem a kiskamasz gyerekeidet neveled? Netán elvált vagy?
Neked milyen rendszeresség van az élezedben a munka és a gyakoris kamukérdések kiírásán kívül? Szintén részletekkel konkretumokkal egész nyugodtan.
(Nem férfigyülölő kérdések ezek, csak próbálom értelmezni a dolgokat).
Lol van itt koztunk egy vallato katonatiszt is xd
Miert veded ezt a not? Miert kerdezel hulyesegeket? es ha nem talalt 40 evesen rendes not, mert akikbe beleszalad az ilyen infantilis, amit a peldaban leirt? Nem mindegy hol el? Legalabb nem egy dobozban. Mi kozod hozza? Hol a baratod, ferjed? Tudod a pitagorasz tetelt?
Nem létezik semmilyen nő, nincs kit védeni, a kamukérdést leplezem le, mert a kérdező pontosan az amit ide kiirt csak férfiban.
Amúgy melyik része a hülyeség a kérdéseimnek?
Lehet ha ezekre őszintén valaszolna legelább magának a kérdező, rájönne, hogy miért van 40 évesen egyedül.
Itt a kérdező, no akkor válaszolok ennek a felpörgött egyénnek, akik minden kérdés alatt kamukérdést lát.
35+ éves, az bizony azt jelenti amit jelent.
Hogy 35-nél idősebb, de még nem 36.
"Amúgy ha szerinted érdem a gyerek és neki nem lehet akkor minek jöttél volna vele össze?"
Nem írtam sehol ilyet, funkcionális analfabéta vagy.
Azt írtam nem lehet gyereke, nem pedig azt, hogy a gyerek az érdem.
Azt te írtad.
"Min változtatna a szituációban ha "jóval" idősebb barátnői lennének?"
Veled ellentétben ÉN vettem a fáradtságot és beszélgettem erről valakivel és még utána is olvastam.
Sok meddő férfinál és nőnél a céltalanságot palástolja egy olyan közegben való időtöltés, ahol pl a gyerek még szóba sem jön.
"Te milyen komoly és építő dolgokat szoktál csinálni szórakozás közben? Nyugodtan részletezd konkrétumokban."
Sportolni, táncolni, társasjátékozni leginkább.Túrázni is.
De a sima heti 1-2 bebaszás egy ilyen korú nőnél én azt hiszem az már egy red flag. Ezért írtam le, ezért kérdeztelek titeket.
"Neked milyen házad van, évtizedes hitel van rajta szintén vagy anyáddal élsz?"
Nekem van egy lakásom, meg vidéken egy kertes házam.
Szüleimet nem ismertem.
"Veled mi a probléma, céltalanság, elköteleződési gondok vagy kapuzárási pánik, hogy 40 évesen keresed az elköteleződést és nem a kiskamasz gyerekeidet neveled? Netán elvált vagy?"
Céltalanság nem hiszem, elköteleződési gondok-ugyan kinek nincsenek.
Gyerekem nincs, nem is akarok, elvált nem vagyok.
A nőnél amiatt írtam le hogy neki NEM IS LEHET, mert az ilyen 30+-os csajoknak szokott iszonyat gondja lenni, hogy a gyermek helyett mit csináljon...
Emiatt íram le a csajokat, a macskát és a céltalanságot, mert azt gondoltam valakinek már volt hasonló tapasztalata, MERT NEKEM MÉG NEM.
Ezek után akkor tudsz nekem valami épkézláb, dühmentes választ írni?
Akarsz?
Vagy csak dühösködsz, mert esertleg a sztereotípia egyes elemei rád illenek, vagy mert azt hiszed, sőt már el is döntötted, hogy én is egy barom vagyok, akivel te így beszélgethetsz?
"Neked milyen rendszeresség van az élezedben a munka és a gyakoris kamukérdések kiírásán kívül? Szintén részletekkel konkretumokkal egész nyugodtan."
Reggel futok.
Kutyát sétáltatok.
Szoktam olvasni, szoktam a munkámmal kapcsolatos uj dolgokról fejleszteni magam, eljárok kutyás klubba, túrázni barátokkal..
Ha áthívok valakit, tuti nem az a program, hogy a reklámokat kapcsolgatom a tévén.
(Nem férfigyülölő kérdések ezek, csak próbálom értelmezni a dolgokat).---próbálok válaszolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!