Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan tudnád venni az ilyen nőt? Miért ennyire sztereotipikus ez?

Figyelt kérdés

35+nő elvált, gyereke nem lehet.

Nincs hobby, nincs semmi különleges érdeklődési köre, nem sportol, van pár nála sokkal fiatalabb legjobb barátnője.

Multinál dolgozik, eltartja magát, de bővebb egzisztenciája a szülei kezében van, egy nagy házban lakik egyedül, amin évtizedes hitel van. Van maskája. Fura, de nagyon jó csaj-nő.

Rövidke "kapcsolatunk" folyamán párszor megszegte az adott szavát, többször emiatt hülye szituációkat teremtett, aminek persze én voltam az oka.Mindig.

Folyamatosan a nála jóval fiatalabb barátnőit részesítette előnyben, szinte minden hétvégén eljárt és keményen bepiálgattak, el csajoskodtak, de semmi építő jellegű, semmi komoly, csak csajbuli.

Mindig azt hallottam, hogy ő mennyi mindent akar csinálni és mennyi mindent akar majd elkezdeni, de semmiben nem láttam komolyabban elmerülni.

Aztán ilyen is volt: szöveg az az volt hetekig, hogy én ne nyomuljak, majd amikor ő akar akkor találkozunk, utána hetekig szinte nála kellett csakis találkozni, ott aludni stb, majd megint hogy jaj, nem lesz ez így jó, túl sok ez, túl hamar, idő kell stb.

Ezt kétszer oda vissza, egy pár hónapon belül.

Az egyetlen rendszeres dolog az életében a munka meg a játék a telefonján :D

Én 40F, jól gondolom, hogy a férfiúi hiúság és a mocskos himsovinizmus és kisfiúi csalódás mellett volt ezzel a lánnyal alapból is nagy baj és nem csak én vagyok a hunyó?

Hogy neki kemény elköteleződés, meg rendszeresség problémái vannak?

Céltalanság, család probléma, női középkori krízis?

(nem nőgyűlölő poszt, csak próbálom értelmezni a dolgokat)

2021. febr. 8. 11:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%

Mert a kérdésedből nem jön le a düh, na persze.

Ilyenekkel is buktad, leírod nem lehet gyereke, de azt nem hogy mi van akkor? Te akartál gyereket és neki nem lehet, ez lehetne egy probléma forrása, de akkor minek jőttél volna vele össze? Ebből is látszik hogy kamu.

Van macskája.És? Ha kutyája lenne akkor mivel lenne más a helyzet?

Relevancia. Ha kamukérdést írsz, amivel a nőket akarod fikázni, ügyelj rá hogy minden amit irsz releváns legyen és egy kerek sztorit találj ki, amiben úgy helyezd el magad hogy érthető legyen hogy mi miért zavar.

Amúgy meg 40 évesen nem családos férfinak kéne lenned? Neked nincs hitel a házadon?

Ha annyival jobb vagy mint az általad kitalált nő, akkor nem kéne vele foglalkoznod mert találnál jobbat.

Ebből is látszik hogy a valóságban pontosan az vagy amit leírtál, csak férfiban, azzal a különbséggel hogy neked még dugópajti se akad így a gyakorin irsz ki kamukérdéseket. Nem Balázska vagy véletlenül?

2021. febr. 8. 12:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Először a kérdezőnek hittem, aztán láttam az előző kamukérdését. Pár kérdéssel lejjebb, hogy a gyedes.

Ügyes.

2021. febr. 8. 12:50
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
12, Nincs mit elhinni a kérdezőnek mert nincs se kérdés, se szituáció csak kliséket pakolt egymásra.
2021. febr. 8. 12:51
 14/30 anonim ***** válasza:
Van egy kérdés, amit egy kétségbeesett férj tesz fel már napok óta, na az nem kamu. Neki kéne segíteni inkább.
2021. febr. 8. 12:51
 15/30 anonim ***** válasza:
13. Persze, igazad van, vetítés az egész. A macska meg külön bónusz.
2021. febr. 8. 12:53
 16/30 anonim ***** válasza:

?

2021. febr. 8. 12:58
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

Elnézést az offért. Balázskánál és egy másik nőgyűlölőnél is kiderült anno, hogy egyiket a nővére tartja el, másikat meg egy másik nőrokona. Szóval így kezeljétek lányok, amikor acsarkodó nőgyűlölő válaszokat olvastok az itteni incelektől. :) Nemhiába tolják ennyire agresszíven, hiszen csapdában vannak, és külön megalázó nekik, hogy nőtől függnek. :))

Nem a kérdésre gondoltam hanem azokra az acsarkodásokra, amikor "egy nő csak arra jó" és hasonlóak.

Bár nemhiába lett nagyon nagyon kiemelve, hogy nem nőgyűlölő.

2021. febr. 8. 12:59
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
Vannak ilyen nok is, de szerintem is kamukerdes. Pontosabban provokacio. A lekezelo stilus meg Balazskara hajaz.
2021. febr. 8. 13:01
 19/30 anonim ***** válasza:
47%

Minek akarjon komolyat?? Eltartja magat,gyerek meg nem kell. Meg az meg orokbe is fogadhat.

Nem akar ingyencseled lenni.

N

2021. febr. 8. 13:04
 20/30 anonim ***** válasza:
52%

"szinte minden hétvégén eljárt és keményen bepiálgattak, el csajoskodtak, de semmi építő jellegű, semmi komoly, csak csajbuli."

Lehet fikázni, de nálam ez már 25 körül is kizáró ok.

Ez a csaj nem képes öregedni. Nem képes változni, fejlődni, elfogadni, hogy XY dolgot nem tehet meg, XY ként nem viselkedhet. Nem fejlődött emberileg, megragadt egy szinten, ráadásul annak is a rossz, sztereotipikus módján.

Ez olyan, mint a kapuzárás előtt álló csávó dobja a feleségét és elkezd 20 évesekkel randizni.

2021. febr. 8. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!